Cubelles serà seu de la 7a edició del Circuit 3x3 FCBQ

14 de maig de 2024


Cubelles acollirà un dels torneigs d’aquesta competició catalana que se celebrarà del 18 de maig al 27 de juliol a diferents seus del paísCubelles acollirà, el proper 22 de juny, un dels torneigs del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), un esdeveniment esportiu que en la seva setena edició es troba ja plenament consolidat i que portarà a Cubelles prop de 2.000 persones entre jugadores i famílies.

 

És la primera vegada que Cubelles és seu d’aquesta competició, que se celebrarà també a altres 9 ciutats catalanes entre el 18 de maig i el 27 de juliol. Les inscripcions encara estan obertes, però la previsió és que entre 150 i 170 equips de totes les categories (prop de 600 jugadors i jugadores) participin en el torneig de Cubelles. La vila serà, tanmateix, la única seu de la competició en què es disputaran els partits de les persones en cadira de rodes. 

 

L’encarregat d’organitzar aquest esdeveniment a Cubelles és el Club Bàsquet Cubelles, una fita important que coincideix, precisament, amb el 30è aniversari del club. El seu coordinador, Joan Aragón, s’ha mostrat molt satisfet de poder acollir aquesta competició i ha reconegut que “és una gran manera de celebrar el nostre aniversari”. Aragón ha afegit també que l’objectiu que persegueixen “és impulsar aquest esport, difondre’l a la nostra zona i demostrar que estem a l’alçada d'altres clubs del territori”.

 

El torneig del Circuit 3x3 FCBQ tindrà lloc a Cubelles el 22 de juny, poc abans de la final, que arribarà a Barcelona el 27 de juliol. El regidor d’Esports, David Kees Viser Fabra, ha explicat que “convertir-nos en seu d’aquesta setena edició del Circuit 3x3 FCBQ és una oportunitat doble per a nosaltres. Per una banda, per fomentar l’esport i potenciar aquesta modalitat de bàsquet, que es troba en ple creixement, entre els i les esportistes de Cubelles de totes les edats i, per l’altra, per donar a conèixer Cubelles entre els jugadors i aficionats catalans”.

 

 

El Circuit 3x3 FCBQ

El Circuit 3×3 FCBQ és un nou projecte, obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat oficialment la temporada 2017-18 per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

 

Obert a tothom i a totes les categories, de pre-mini fins a sènior, aquest circuit català permet participar a tothom en tantes seus com es vulgui. El 3×3 ja s’ha integrat plenament com nova modalitat del món del bàsquet a Catalunya, i el Circuit 3×3 FCBQ és una realitat i model d’èxit.

 

Les persones interessades poden inscriure’s a través d’aquest enllaç: https://3x3.basquetcatala.cat/circuit/2023-2024


  • imatges 3x3 2023.jpg
  • imatges 3x3 2023 4.jpg
  • imatges 3x3 2023 2.jpg
  • imatges 3x3 2023 3.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023