Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Casal d’estiu gent gran 2022

  L’Ajuntament posa en marxa el segon Casal d’Estiu per la Gent Gran

  29 de juny de 2022

  El proper 4 de juliol torna el Casal d'estiu de la Gent Gran de Cubelles 'Fem pinya'. Després de l'èxit de la primera edició, en què es van cobrir totes les places, la regidoria de Gent Gran programa una segona edició, que tindrà lloc del 4 al 30 de juliol.

 • Façana biblioteca

  El procés d’obertura de la biblioteca segueix avançant

  29 de juny de 2022

  La biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó segueix avançant cap a la seva propera obertura. Després dels problemes per al subministrament de mobiliari, en alguns casos pels problemes logístics que afecten a tot el sector, les empreses adjudicatàries ja han començat a instal·lar tant el mobiliari com l’equipament tèxtil i a partir del proper mes de juliol s’incorporarà l’equip tècnic de l’equipament cultural, amb la directora nomenada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.
   
  Malgrat...

 • Oficina habitatge Cubelles

  Oberta la sol·licitud d'ajuts per al pagament del lloguer de l'Agència Catalana de l'Habitatge

  28 de juny de 2022

  Des d’avui i fins el dia 15 de juliol, inclòs, es poden sol·licitar subvencions per al pagament del lloguer o preu de cessió d’habitatge o habitació, en règim de concurrència pública competitiva, per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer.

 • Conveni AMICU 2022

  L’Ajuntament i AMICU signen un conveni per millorar les condicions de les persones amb discapacitat

  28 de juny de 2022

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el president de l’associació de persones amb discapacitat i cuidadors de Cubelles, AMICU, Manuel Ragel, amb la presència de la regidoria de Serveis Socials, Alexandra Corvillo, van formalitzar recentment el conveni pel qual l’entitat rebrà un ajut econòmic de 1.500,00€ per a l’organització d’activitats adreçades als seus associats.

 • Entrada de la nova biblioteca

  El 27 de juny s'obre la consulta pública prèvia per a la creació del servei públic de la biblioteca

  25 de juny de 2022

  L'Ajuntament de Cubelles ha obert la preceptiva consulta prèvia a la creació del servei públic de la biblioteca Mn. Joan Avinyó, d’acord amb allò establert a l’article 133 de la Llei 39/2015, de 1 d’octubre, del Procediment administratiu comú de les Administracions públiques, amb l'objectiu d'establir el Servei de la Biblioteca Municipal Mn. Joan Avinyó de Cubelles i regular els usos de la biblioteca municipal, així com aprovar el concert entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament...

 • 2022_Cartell Festa Pirata_mostra (1).jpg

  La Festa Pirata torna dos anys després per dinamitzar la franja marítima

  25 de juny de 2022

  La Festa Pirata de Cubelles arriba a la seva setena edició del 8 al 10 de juliol i aplegarà prop de 60 parades d’artesania i alimentació, al passeig Marítim. La fira comptarà amb la participació d’un destacat programa d’animació, activitats i tallers infantils, cercaviles, havaneres, actuacions de teatre per a tota la familía i atraccions per la canalla. 
   
  La regidoria de Turisme, Comerç i Fires es pretén conjugar esdeveniments i actes en favor de la promoció del comerç...

 • Contenidors residus 22

  Fins al 15 de setembre es posa en marxa un servei de recollida de cartró comercial porta a porta

  21 de juny de 2022

  La regidoria de Medi Ambient ha posat en marxa, fins al 15 de setembre, un servei de recollida porta a porta del cartró comercial per tal que no se saturin els contenidors blaus de reciclatge i evitar la problemàtica dels abocaments de gran volum de cartró a la via pública al voltant dels contenidors durant el període estival. Durant aquests dies s’està informant als comerços i empreses sobre el funcionament del mateix.

 • Imatge pressupostos participatius 2023

  Fins al 17 de juliol es poden votar les propostes als pressupostos participatius

  20 de juny de 2022

  Des del 20 de juny fins al 17 de juliol es pot participar de les votacions dels pressupostos participatius 2023. Estan cridats a votar totes les persones empadronades majors de 16 anys, que han de registrar-se al web de participació ciutadana de Cubelles, Participa Cubelles 311, i escollir un màxim de tres propostes d'entre les deu que han passat la fase de validació tècnica.

 • Pla d'asfaltat i accessibilitat

  Comencen les obres de la fase 1 del pla de millora de la via pública i l'accessibilitat

  17 de juny de 2022

  El 13 de juny van començar les obres de la primera fase del Pla de millora de la via pública i l'accessibilitat, que coordina la regidoria d'Espai Públic. L'actuació arrenca amb l'obra civil del carrer d'Ausiàs March i passeig de Narcís Bardají i s'anirà desenvolupant al llarg dels carrers més necessitats de manteniment de la zona del Bardají (Poeta Cabanyes, Molí de Baix, Antoni Gaudí, Ausiàs March, dr. Flèming, pg. Narcís Bardají, Charlie Rivel, Paris i pg. Fluvial), nucli antic...

 • Zona blava

  El 16 de juny entra en funcionament el servei d’estacionament regulat a les platges de Cubelles

  16 de juny de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles i l’empresa EYSA han posat en marxa a partir del 16 de juny el servei d’estacionament regulat, popularment conegut com la zona blava. Durant els primers dies s’anirà posant en funcionament tot el servei i resolent les possibles incidències de la posada en marxa de qualsevol sistema d’estacionament regulat, amb la voluntat de donar el millor servei a la ciutadania. També s’anirà reparant els parquímetres que han estat objecte de vandalisme.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023