Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Pacte per l'ocupació (6).jpeg

  Cubelles participa en una nova trobada de la taula de seguiment del Pacte per a l’Ocupació del Garraf

  30 de març de 2023

  L’Alcaldessa Rosa Fonoll, el regidor d’Ocupació, Narcís Pineda, i la coordinadora de Desenvolupament Local, Sònia Marcé, van participar a la taula de seguiment i al plenari del Pacte per a l’Ocupació del Garraf celebrat el passat dimarts 28 de març on es va acordar la continuïtat del Pacte pels propers anys.

 • Exposició Traca

  El projecte Traca edita una exposició amb els materials produïts durant els 14 anys d'existència

  30 de març de 2023

  El projecte Traca de prevenció de drogodependències ha editat una exposició amb els materials produïts durant els 14 anys d’existència, com a eina pels centres educatius dels municipis de Cubelles, Canyelles i Olivella per treballar amb l’alumnat temes com el possible consum de drogues i les actituds de respecte i tolerància en espais de relació i festa. A la presentació va participar el personal tècnic de l’Espai Jove i el regidor de Joventut, Narcís Pineda.

 • Programa Escolta Jove.jpg

  Nou servei de suport psicològic adreçat a joves

  29 de març de 2023

  En el marc del Programa Escolta Jove de la Diputació de Barcelona, la regidoria d’Infància i Joventut oferirà un nou servei per a la cura de la salut emocional dels joves de Cubelles a través del suport psicològic d’un professional, que destinarà 23 hores setmanals durant 7 mesos a oferir els recursos i les eines necessaris per atendre les vulnerabilitats de les persones joves.

 • Activitats extraescolars 4.jpg

  La regidoria d’Ensenyament cobreix algunes activitats esportives dels instituts

  29 de març de 2023

  La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Cubelles cobreix el cost de la pràctica d’activitats esportives, concretament d’escalada amb monitoratge, a les instal·lacions Indoorwall Vilanova per part dels alumnes de l’Institut Cubelles i de l’Institut Les Vinyes, així com també de piscina al Complex Esportiu Els Joncs de Cunit per als alumnes de l'Institut Cubelles. 
   
  En el cas d’Indoorwall Vilanova, la inversió és de 2.192,50 euros i inclou 130 entrades amb els monitors...

 • Imatge pressupostos participatius 2023

  La nova edició dels pressupostos participatius de Cubelles es posarà en marxa després de les eleccions

  28 de març de 2023

  La nova edició dels pressupostos participatius s'ajorna fins després de les eleccions. Els comptes municipals del 2023 ja disposen d'una partida de 150.000 euros en el pressupost d'inversions per destinar a les propostes escollides per la ciutadania, en el procés participatiu celebrat durant el 2022. Per l'edició dels Pressupostos Participatius 2024, s'estudia realitzar una edició de caràcter bianual, tal com es va fer en els Pressupostos Participatius 2020-2021.

 • Arbrat av. Prat i Les Salines_1.JPG

  Obres de plantat d’arbres i condicionament amb zones d’ombra a l’av. del Prat i Les Salines

  28 de març de 2023

  L’Ajuntament ha realitzat actuacions de millora a l’avinguda del Prat i a Les Salines. En el primer cas es tracta d’una obra paisatgística ambiental als dos espais verds que conformen la rambla, incloent-hi nova vegetació en forma arbustiva i arbòria dotant l’espai d’un sistema de reg per degoteig a fi de garantir els 2-3 primers anys el reg. A més, s’hi han ubicat un total de 12 jardineres entre l’actual arbrat i el nou. El pressupost d’aquesta actuació és de 29.334,75 euros....

 • Primera pedra HPO_5.JPG

  Col·locada la primera pedra de Cubelles: 124 pisos de lloguer social

  25 de març de 2023

  La promoció pública d’habitatge a Cubelles comença a prendre forma. Aquest dissabte, 25 de març, ha tingut lloc l’acte de col·locació de la primera pedra dels 124 pisos que es construiran al solar situat a l’avinguda Onze de Setembre, entre els carrers del Clot del Bassó i Rovira i Virgili.

 • Revolta de les dones

  Cubelles homenatja la revolta de les dones de 1767 per la fita del terme

  24 de març de 2023

  La regidoria de Memòria Històrica i l’arxiu municipal presenten el proper divendres, 31 de març, el mural que durant tota la setmana pintarà l’artista urbà RocBlackBloc sobre la revolta de les dones de Cubelles de 1767 per la situació de la fita del terme.
   
  L’acte de presentació tindrà lloc al carrer Nou, a les 19.00 hores, i precedirà la xerrada teatralitzada de la Núria Jané, arxivera municipal, amb el taller de dansa del Centre Violeta.

 • Ple_març.JPG

  El Ple aprova la modificació del reglament del servei públic de l’aigua a Cubelles davant la situació d’emergència per sequera

  23 de març de 2023

  El Ple de l’Ajuntament de Cubelles va aprovar el passat 21 de gener, en sessió ordinària, la modificació del reglament del servei públic del cicle integral de l’aigua a Cubelles, que inclou l’abastament d’aigua potable i el manteniment de la xarxa de clavegueram. El Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera (PES), l’avantprojecte del Pla d’Emergència en estat de sequera a Cubelles i l’evolució fins a l’actual situació d’excepcionalitat per sequera...

 • Conveni AJC-AHCC.jpeg

  Acord amb l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles per a la dinamització comercial

  23 de març de 2023

  L'Ajuntament i l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de contribuir a fomentar l’hostaleria i l’activitat comercial. L’acord permetrà donar suport a la consolidació de les diverses activitats de les entitats que treballen al municipi en el camp de la dinamització comercial.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023