Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Assistents al ple de novembre de 2020

  La primera sessió plenària del 2021 tindrà lloc el 19 de gener, novament en format telemàtic

  15 de gener de 2021

  El proper dimarts, 19 de gener, tindrà lloc la primera sessió plenària de l'any 2021 i, com en les darreres edicions, serà en format telemàtic. A partir de les 19.00 hores es podrà seguir el Ple municipal en directe a través del canal de YouTube de l'ajuntament de Cubelles, l'emissora municipal Ràdio Cubelles i la televisió comarcal Canal Blau.
   
  Ordre del dia del Ple 19-01-2021

 • Moment de la gravació

  L’Ajuntament enllesteix un documental sobre l’impacte de la pandèmia i el confinament en la gent gran del municipi

  12 de gener de 2021

  La regidoria de la Gent gran estrenarà dins del primer trimestre del 2021 un documental sobre l’impacte de la crisi sanitària entre el col·lectiu d’edat més avançada del municipi. L’objectiu de l’audiovisual és analitzar els efectes de la pandèmia i el confinament sobre la gent gran de la vila, amb una finalitat pedagògica i sensibilitzadora i, alhora, trencar amb falsos mites al voltant de la seva autonomia i les seves inquietuds socials i culturals, entre d’altres.

 • Moment de la vacunació a una usuària de la residència

  Comença la campanya de vacunació contra la COVID-19 a la residència Templis Atlantis

  5 de gener de 2021

  La campanya de vacunació a Cubelles contra la COVID-19 s’ha iniciat aquest dimarts, vigília de reis, a la residència Templis Atlantis. En total, s’ha administrat una cinquantena de dosis, entre la totalitat dels usuaris i els professionals del centre. Per tal de completar l’operació i garantir-ne la correcta immunitat, els serveis sanitaris subministraran la segona dosi del vaccí d’aquí a tres setmanes, al voltant del dia 26 de gener.

 • Logo Parlament Europeu Espanya

  Cubelles s'adhereix a la campanya #UnÁrbolPorEuropa

  5 de gener de 2021

  L'Ajuntament de Cubelles s'ha adherit a la campanya #UnÁrbolPorEuropa que impulsa Equipo Europa en col·laboració amb l’Oficina del Parlament Europeu a Espanya, i que té l'objectiu de promoure la sostenibilitat local a través dels joves al nostre país des de l’àmbit municipal. Així mateix, es busca fomentar la col·laboració entre les autoritats locals i la societat civil, i en especial el jovent, a l’hora de promoure el desenvolupament sostenible, la reducció de les emissions de...

 • Façana de la fundació privada Estapé

  L’Ajuntament neteja subsidiàriament i per motius de seguretat el jardí de la Casa Estapé

  5 de gener de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles està arranjant durant les festes de Nadal el jardí de la Fundació Estapé. L’actuació s’està duent a terme per motius de seguretat i avançant-se a la resolució per part de la Generalitat de la cessió de la Fundació Estapé al municipi, pendent des del mes d’agost passat i que, en conseqüència, es presumeix que no s’allargui gaire més en el temps. Les feines consisteixen en la tala d’arbres que amenaçaven d’envair la via pública, la neteja d’herbes...

 • Instal·lacions de la Policia Local de Cubelles

  Nova campanya de tramitació del DNI, el 23 de febrer

  5 de gener de 2021

  La comissaria de la Policia local acollirà el dia 23 de febrer una nova campanya de renovació i primera inscripció del DNI per a la població de Cubelles. Aquest tràmit evita haver de desplaçar-se a d'altres localitats per fer la gestió, per la que cal sol·licitar cita prèvia trucant al telèfon 93 895 01 32.

 • SOREA passa a AGBAR

  SOREA passa a dir-se AGBAR com a conseqüència d'una integració empresarial

  4 de gener de 2021

  A partir de l'1 de gener del 2021 la companyia d'aigües SOREA queda integrada plenament al grup empresarial del que forma part i n'adoptarà el nom, passant-se a dir AGBAR. Aquesta nova denominació de l'empresa que presta el servei d'aigua potable al municipi de Cubelles, entre d'altres, no implicarà el canvi dels números d'atenció telefònica:
  Atenció comercial al 934 953 540 Reclamacions al 900 405 070 Avaries al 900 304 070.  
  L'oficina d'atenció a l'usuari, situada al carrer Sumella...

 • Vista de l'immoble per l'avinguda de Catalunya

  Cubelles engrandeix el seu patrimoni amb l’adquisició de dos habitatges històrics del nucli antic

  29 de desembre de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles ha incrementat el patrimoni municipal amb la compra de dues propietats ubicades al nucli antic de la vila. L’adquisició de les finques, situades a les confluències de la plaça de Jaume Balmes amb el carrer de Colom i del passeig de Narcís Bardají amb l’avinguda de Catalunya, s’ha formalitzat el dimarts dia 29 de desembre per un import total de 80.000 euros cadascuna (160.000 euros en total), restant l’Ajuntament exempt de satisfer l’Impost de Transmissions...

 • Campanya animals companyia

  Cubelles endega una campanya de civisme envers els animals de companyia

  23 de desembre de 2020

  L’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria de Medi Ambient i amb la coordinació del departament de Comunicació, ha posat en marxa una campanya de civisme enfocada als animals de companyia. L’acció s’emmarca dins de la campanya A Cubelles, ens movem per tot un món, que té per objectiu difondre comportaments cívics al municipi.

 • Prevenció incendis Mas Trader II

  L’Ajuntament engega la redacció d'un pla de prevenció d’incendis forestals

  12 de desembre de 2020

  La regidoria de Medi ambient ha iniciat els treballs de prevenció d’incendis forestals a les parcel·les urbanes interiors de titularitat municipal del segon sector de Mas Trader. Les feines estan supervisades per un enginyer forestal i l’empresa Entrearbres.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023