Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Imatge pressupostos participatius 2023

  Obertes a exposició pública les bases dels pressupostos participatius 2023

  21 de gener de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha donat el tret de sortida als procés dels Pressupostos Participatius 2023, amb l’aprovació de les bases que regulen el procés. El document, que es pot consultar al tauler d’anuncis del consistori fins al 14 de febrer, dona continuïtat a l’esperit d’edicions anterior, tot incorporant nous aspectes que li atorguen, al mateix temps, un caire innovador. 
   
  Simultàniament, la regidoria de Participació ciutadana ha obert un termini fins al 31 de gener per...

 • Recollida de roba usada

  Els contenidors de la Fundació Humana recuperen més de 23 tones de tèxtil usat a Cubelles al 2021 per donar-les una segona vida

  20 de gener de 2022

  La recollida selectiva del residu tèxtil per part d’Humana Fundación Pueblo para Pueblo ha augmentat un 21% a Cubelles al 2021. Així es desprèn del balanç realitzat per l'entitat, que l'any passat hi va recuperar més de 23 tones de tèxtil usat per a donar-les una segona vida amb un benefici ambiental i social. La reutilització del tèxtil és clau per a l'economia circular i la creació d'ocupació verda, per això aquesta organització aposta des de fa 35 anys per donar una segona vida...

 • Imatge exterior del CAP

  Jornada de vacunació sense cita prèvia al CAP Cubelles

  19 de gener de 2022

  El centre mèdic de Cubelles ha habilitat una jornada de vacunació sense cita prèvia el dimarts dia 25 de gener, de 15.00 h. a 19.00 h. La iniciativa s’adreça a tota la població a partir de 40 anys que requereixi de la dosi de reforç. Qualsevol persona que hi estigui interessada, només caldrà que s’adreci fins al CAP Cubelles (carrer de Mossèn Miquel Corti, s/n) i que s’identifiqui amb el seu DNI o NIE.

 • Ple telemàtic del 18 de gener de 2022

  L’Ajuntament acorda sol·licitar a la Generalitat que declari Cubelles com a àrea amb mercat d’habitatge tens

  19 de gener de 2022


   
  El ple ordinari corresponent al mes de gener de l’Ajuntament de la vila, celebrat aquest dimarts dia 18, ha acordat per àmplia majoria sol·licitar a la Generalitat que inclogui Cubelles dins del llistat de municipis considerats àrees amb mercat d’habitatge tens. La mesura, proposada per la regidoria de Benestar social encapçalada per Alexandra Corvillo, permet contenir els preus del lloguer i facilitar el seu accés a les famílies que ho requereixin. Tal com va explicar la seva titular,...

 • canvis circulació mas trader (5).jpeg

  Els carrers Julivert i Campaneta passen a ser d’un únic sentit per millorar la circulació

  17 de gener de 2022

  El Servei Municipal d’Obres (SMO) ha completat les tasques de senyalització vertical i horitzontal dels canvis dels carrers Julivert i Campaneta, a Mas Trader, que passen a ser d’únic sentit de circulació.
   
  El carrer Julivert passa a tenir un únic sentit del carrer Assutzena al carrer Dàlia, limitant l’estacionament en un dels dos costats del carrer. Al carrer Campaneta s’ha fet la mateixa modificació, habilitant el sentit del carrer Dàlia al carrer Gessamí.

 • Comerç

  El Govern torna a obrir la línia d'ajudes socials per a persones afectades per la pèrdua d'ingressos derivades de la COVID-19

  14 de gener de 2022

  La regidoria de Benestar Social, encapçalada per l’Alexandra Corvillo, activa una segona convocatòria de la línia d’ajuts directes per pal·liar els efectes que ha provocat la pèrdua de feina o d’ingressos econòmics a les famílies a conseqüència de la pandèmia. Per tal que més famílies puguin acollir-se a aquests ajuts, s'han ajustat els ingresos mínims per optar-hi.

 • Comerços del passeig Vilanova

  L’Ajuntament aprova inicialment un pressupost de més de 21 milions d’euros sense incrementar la pressió fiscal

  4 de gener de 2022

  L’Ajuntament de Cubelles ha aprovat inicalment en sessió extraordinària i urgent el pressupost general de la Corporació i la relació de llocs de treball per a l’exercici 2022. El pressupost només ha comptat amb els vots contraris dels tres electes del PSC i els dos de Ciutadans, a banda de l’abstenció dels dos representants de Junts per Cubelles.

 • Obres cementiri 2021

  Comencen les obres d’accessibilitat al Cementiri municipal

  23 de desembre de 2021

  Les regidories de Salut i Espai Públic, encapçalades per Pilar Juste i Josep Maria Hugué, respectivament, han iniciat les obres de millora del sector central del Cementiri municipal. Actualment l’ampliació de les voreres de la zona 1 del fossar estan en la recta final i s’ha enderrocat l’antic magatzem per fer-lo més accessible, mentre que ja s’ha acabat amb l’estructura dels nous columbaris.

 • Racons verds

  Les obres de configuració dels racons verds de l’escola Vora del Mar començaran al gener

  23 de desembre de 2021

  La Junta de Govern Local ha aprovat els contractes per a l’execució del projecte de construcció de racons verds a l’escola Vora del Mar, que va ser l’opció més votada dels pressupostos participatius 2020-2021 amb 595 vots i una valoració de 40.000€. Les obres està previst executar-les dins del mes de gener de 2022.

 • Manteniment passera Foix (1).jpeg

  L’Ajuntament executa tasques de manteniment a la Desembocadura del Foix

  21 de desembre de 2021

  La regidoria de Medi Ambient, a través de l’empresa de gestió integral de l’Espai Natural de la Desembocadura del riu Foix, Engineering of Climate Adaptions 1 SL, ha executat diverses tasques de manteniment incloses dins del contracte de vigilància i control de l’espai.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023