Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • InstitutLesVinyes_1.JPG

  L’Ajuntament confirma l’acceptació de la Generalitat dels terrenys per a l’Institut Les Vinyes

  25 de setembre de 2023

  El govern local ha contactat amb el departament d’Educació per confirmar la cessió del terreny de l’Institut Les Vinyes, una aprovació que va passar pel ple del juliol de l’any passat i de la que el Consistori no havia rebut resposta.

 • Ple19setembre2023.jpeg

  El Ple aprova, sense cap vot en contra, el tràmit previ per a l’adjudicació del nou contracte d’aigua i clavegueram que ha de millorar el servei i la rendibilitat de la xarxa

  22 de setembre de 2023

  El Ple, celebrat en sessió ordinària el passat 19 de setembre, va aprovar per unanimitat la derogació de les taxes actuals d’aigua i clavegueram i va aprovar també, en aquest cas amb l’abstenció de la CUP, un canvi de l’ordenança per a la licitació del nou contracte de subministrament d’aigua, que ha de suposar una millora del servei integral i un augment de la rendibilitat de la xarxa de fins al 80%.

 • Visita_CanTrave_1.JPG

  Els jardins de Can Travé podrien obrir-se al públic l’estiu de l’any vinent

  22 de setembre de 2023

  L’Ajuntament està redactant un projecte per a la recuperació dels elements que formen part dels jardins de Can Travé a nivell dels paviments, degradats pels anys en que aquest espai no ha tingut manteniment i que no fan segur el seu ús. “Les baranes i els elements de protecció tampoc ofereixen un grau de seguretat mínim i cal assegurar tots els elements arquitectònics”, ha explicat Toni Gillamon, cap dels Serveis Tècnics municipals.

 • foto Saiar.jpeg

  Cubelles ultima els detalls per a la construcció del nou Centre de Serveis per a la gent gran

  22 de setembre de 2023

  El Ple municipal celebrat aquest dimarts ha aprovat per unanimitat diversos aspectes relacionats amb el nou Centre d’Atenció Integral en l’Àmbit Rural per a la gent gran (SAIAR). Govern i oposició han votat a favor, entre altres, de l’aprovació del reglament del nou servei, de la proposta de conveni i de la compra d’una participació de l’empresa pública Sumar, que s’encarregarà de la gestió del servei. Amb l’aprovació d’aquests punts, el procediment administratiu encara la...

 • Dia de l'Alzheimer

  El 2% de la població catalana major de 59 anys té un diagnòstic d'Alzheimer

  21 de setembre de 2023

  La malaltia d'Alzheimer és un trastorn progressiu i degeneratiu de les cèl·lules cerebrals que provoca un deteriorament de la memòria, el pensament i la conducta de la persona. Produeix una disminució de les funcions intel·lectuals, dificulta l'aprenentatge de nous conceptes i interfereix en la capacitat de la persona per fer les tasques habituals de la vida diària.

 • Edulis_1.jpeg

  Més de 300 infants han participat aquest estiu als tallers d''El Foix en família'

  19 de setembre de 2023

  Un total de 325 nenes i nens han participat aquest estiu als tallers infantils d’educació ambiental organitzats per les regidories de Turisme i Medi Ambient. Sota el títol ‘El Foix en família’, han tingut lloc 17 propostes repartides entre les guinguetes l’Abellerol, Che Charlie i El Bon Xorricar, i pràcticament totes elles han exhaurit les places.

 • banc per europa.png

  Cubelles se suma al projecte europeu Un banc per Europa

  18 de setembre de 2023

  A partir del proper 22 de setembre, un dels bancs de la plaça de la Vila lluirà amb els colors de la bandera europea. La iniciativa, impulsada per la regidoria d’Integració Europea i Next Generation, i promoguda per la Joventut Europea Federalista (JEF) de Catalunya, té com a objectiu principal apropar les institucions i les polítiques europees a la ciutadania. Segons Pau Rodríguez, regidor d’Integració Europea i Next Generation, “pintem un banc com a símbol, de la voluntat d’acostar...

 • Bus_urba_2.jpg

  El transport urbà quadruplica gairebé els usuaris coincidint amb el descompte del 50% en els abonaments de 10 viatges

  15 de setembre de 2023

  Els abonats a la targeta T10 del transport urbà han augmentat de 4.553 persones en el primer semestre de l’any passat a 17.120 en el mateix període d’enguany. Aquest increment coincideix amb la bonificació del 50% en aquests títols prorrogada fins al 31 de desembre de 2023, d’acord amb el que estableixen el Reial decret llei 20/2022, de 27 de desembre, i el RDL 5/2023 de data 28 de juny.

 • trobada Penedès Marítim.jpeg

  Els municipis del Pacte del Penedès Marítim reivindiquen la gratuïtat de la C32 entre El Vendrell i Sitges

  15 de setembre de 2023

  L’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha participat avui a la primera trobada del Pacte del Penedès Marítim del curs polític, després de les eleccions municipals, per acordar les reivindicacions per la millora de la mobilitat.

 • hort comunitari 6.jpeg

  Obertes les inscripcions per participar en el projecte d’hort comunitari de Can Travé

  15 de setembre de 2023

  El projecte d’horts comunitaris de l’Hort de Can Travé reprèn el curs i obre noves inscripcions durant aquest mes de setembre per a les persones interessades a participar-hi. Aquest és el segon any de funcionament d’aquest projecte d’horticultura comunitària, ecològica i terapèutica impulsat per les regidories de Medi Ambient i Benestar Social i Gent Gran. Des del setembre passat, un centenar de persones han participat en el projecte, entre els grups fixos i les activitats organitzades...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023