Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • mercat estiu 2

  El 18 de juny comencen els mercats d’estiu a Cubelles

  14 de juny de 2021

  El proper 18 de juny comencen els mercats d'estiu a Cubelles, que s'allargaran el que resta de juny, juliol i agost. 
   
  Els divendres se celebra la venda a l'aire lliure setmanal a la plaça del Mercat on, tot i la relaxació en les mesures de seguretat, encara es mantenen els controls d'accés amb dos únics punts d’entrada i sortida fins que la normativa no indiqui el contrari. 
   
  Els dissabtes se celebrarà el mercat al passeig Marítim on hi haurà una vintena de parades de diferents...

 • APM Comerç

  L’Ajuntament de Cubelles, inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Local pel seu impuls al foment i la digitalització de l'economia local

  14 de juny de 2021

  La iniciativa APM Comerç. Cooperació intermunicipal per al foment i la digitalització del comerç local, endegada pels ajuntaments de Cubelles i Cunit, ha estat reconeguda amb la seva inclusió al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Local de Catalunya (BBP), que regeixen la Federació de Municipi de Catalunya (FMC) i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Local.

 • Premis Eugeni Molero 2021

  Els periodistes Lolo Garcia i Pau Ramon guanyen el premi Eugeni Molero al millor treball audiovisual

  14 de juny de 2021

  Els periodistes de l'Ajuntament de Cubelles i Ràdio Cubelles, Lolo Garcia i Pau Ramon, van rebre dissabte el premi Eugeni Molero al millor treball audiovisual amb el programa Història de les eleccions municipals 1979-2019. L'acte va tenir lloc als jardins de la Masia d'en Cabanyes i, a banda dels guardonats i de la directora de l'emissora, Àngels Fuster, els van acompanyar l'alcaldessa, Rosa Fonoll, i el regidor de Comunicació, Raül Mudarra.

 • canvis circulació C. sant antoni

  El tram final del carrer de Sant Antoni serà només de sentit Vilanova

  11 de juny de 2021

  El tram final del carrer de Sant Antoni, entre Mossèn Joan Avinyó i avinguda del Terme, passarà a ser d'un sol sentit de circulació en direcció a Vilanova i la Geltrú a partir del dilluns 14 de juny. Els operaris del Servei Municipal d'Obres tancaran aquest tram per fer les feines de senyalització vertical i horitzontal i, un cop es reobri al trànsit, ja no es podrà accedir en sentit Cubelles des de l'avinguda del Terme.

 • Biosphere 2021 (2)

  Cubelles rep sis segells Biosphere de turisme responsable

  31 de maig de 2021

  Cubelles ha rebut sis guardons en la darrera edició d’entrega de les certificacions del projecte Biosphere, que atorga l’Institut de Turisme Responsable en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Node Garraf. Han renovat el segell l’oficina municipal de Turisme, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, la platja Llarga, la platja de La Mota i el càmping La Rueda. En l’edició d’enguany, a més, també l’ha rebut l’Ajuntament...

 • Reunió carretera Mas Trader

  La Diputació posa termini a la construcció de la carretera de Mas Trader

  31 de maig de 2021

  L'alcalldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, va assistir el 28 de maig a la presentació del Pla Zonal de Carreteres, presidida per Pere Pons, diputat de l’àrea d’infraestructures, equipaments i espais naturals de la Diputació de Barcelona. La reunió, organitzada pel Consell Comarcal del Garraf, va permetre conèixer els plans de desplegament de les vies locals titularitat de la Diputació al Garraf. Entre aquestes hi destaca la redacció de l’estudi informatiu de la carretera de Mas Trader...

 • Platja de Les Salines

  Front unitari per blindar la supervivència de les platges davant del desmantellament del port de la Tèrmica

  28 de maig de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles encarregarà en breu un estudi tècnic especialitzat amb la finalitat d’analitzar les diferents propostes de desmantellament del dic de la Tèrmica presentat per Endesa i blindar, així, la supervivència de les platges de la façana marítima que abraça de la punta de Santa Llúcia fins al port de Segur.

 • Orenetes

  L’Ajuntament fa una crida a respectar els nius d’orenetes

  28 de maig de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles ha fet una crida al veïnat perquè respecti els nius d’orenetes que han augmentat en diversos espais urbans del municipi. Aquestes aus són un depredador natural de mosquits i mosques (alguns estudis afirmen que mengen més de 850 diàries) i ajuden a acabar amb la proliferació d’aquests insectes que abunden en una població costanera com Cubelles.

 • Imatge del remolc tipus habitatge

  L’Ajuntament executa el desallotjament de la parcel·la municipal ubicada a l’avinguda Onze de Setembre

  27 de maig de 2021

  L’Ajuntament de Cubelles, mitjançant la presència de la Policia Local i personal municipal de diferents departaments, ha executat aquest dijous dia 27 de maig el desallotjament de la parcel·la municipal ubicada a l’avinguda Onze de Setembre, 74, i que estava ocupada des de feia mesos. Segons la interlocutòria judicial dictada pel Jutjat del Contenciós Administratiu número 7 de Barcelona, s’ha autoritzat el consistori a fer fora les persones que ocupaven irregularment els terrenys i a...

 • Caminades gent gran 2021

  L'Ajuntament amplia els cursos i tallers al casal de la gent gran per promoure l'envelliment actiu

  25 de maig de 2021

  La regidoria de Gent gran ha decidit ampliar els horaris de les activitats adreçades al col·lectiu de la gent gran que s'han iniciat a finals de maig al Casal d'avis municipal amb la voluntat de promoure l'envelliment actiu i que cap avi ni àvia es quedi sense activitat. Els cursos i tallers són gratuïts i per prendre-hi part cal realitzar la inscripció prèvia al Centre Social Joan Roig i Piera de 10.45 a 14.00 hores (cal preguntar per Joana Cánovas).

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023