Tot a punt per a la Festa Jove

4 de juliol de 2024


Concerts, parades de roba, sessió de cinema i una survival zombie són algunes de les activitats programades per a aquesta edició, que tindrà lloc entre el 12 i el 14 de juliolCubelles viurà una nova edició de la Festa Jove entre el divendres 12 de juliol i el diumenge 14 de juliol. La regidoria de Joventut, conjuntament amb l’Associació Joves de Cubelles, organitzen un programa d’activitats dirigides als i les joves de la vila que, en aquesta ocasió, comptarà amb concerts, una fira de talent jove (amb parades de roba, piercings, il·lustració i tatoos, entre altres), i algunes novetats com ara la survival zombie de divendres o la sessió de cinema a la fresca del diumenge.

 

En una roda de premsa de presentació, celebrada aquest dijous, l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, ha posat en valor la Festa, “un treball conjunt amb els joves de la vila que aquest any compleix 15 anys i que en aquesta edició es renova, amb noves activitats que busquen adaptar-se als interessos dels i les joves”.

 

Per la seva banda, el regidor de Joventut, Pau Rodríguez, ha explicat que “aquest any hem volgut diferenciar-nos d’altres edicions, en què l’oci nocturn tenia més protagonisme, i proposar activitats innovadores que tenen molta demanda i que esperem que tinguin molta participació, com ara la survival zombie”.

 

La tècnica de Joventut, Marta Soler, ha fet èmfasi en la importància de la participació, assenyalant que “el més rellevant de la Festa és que l’organitzem conjuntament amb els i les joves des de l’inici, des del disseny dels actes fins a l’organització i la posterior valoració, cosa que suposa un aprenentatge per a ells i que els introdueix també a la participació ciutadana amb el seu municipi”.

 

La Festa Jove és un dels esdeveniments principals de calendari juvenil de la vila. Impulsat per l’Ajuntament, a través de l’Espai Jove, està organitzat per diverses associacions i entitats juvenils de Cubelles. Enguany, la Festa Jove està coorganitzada per l’Associació joves de Cubelles i la regidoria de Joventut.

 

 

DIVENDRES 12 DE JULIOL

Survival Zombie

A partir de les 23 h. (finalitza a les 05 h.)

Lloc: Punt de trobada al Poliesportiu municipal

Més info i inscripcions: www.survivalzombie.es

 

DISSABTE 13 DE JULIOL

Urban Fest

A partir de les 18 h. (finalitza a les 02.30 h.)

Lloc: Passeig Marítim (Antiga Oficina de Turisme)

Concerts de Música Urbana i paradetes de joves amb talent (roba, piercings, il·lustració…)

 

DIUMENGE 14 DE JULIOL

Cinema a la Fresca gratuït: Scream VI (Recomanada per a majors de 16 anys)

A les 23 h.

Lloc: Pati de l’Espai Jove

 

 

        


  • foto festa jove presentació.JPG
  • CARTELL DEFINITIU Festa Jove.jpg
  • CARTELL SURVIVAL.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023