Claudia Vera del Piccolo i Kaoli Burgos guanyen el Premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat i ESO, respectivament

3 de juliol de 2024


En el primer cas el projecte estudia el Síndrome d’Estocolm i l’alumna d’ESO analitza la influència entre la tecnologia i l’adolescènciaL’alumna Claudia Vera del Piccolo de l’Institut Cubelles, autora de la recerca Síndrome d’Estocolm: mite o realitat, és la guanyadora dels XIII Premis als Millors Treballs de Batxillerat. El jurat, format per Xavier Baraza, Montse Vila, Mireia López i Jesús Teixidó, ha atorgat el segon i tercer premi, respectivament, als estudiants Unai González per la investigació Desenvolupament d’un videojoc: explorant el món de la programació i el disseny i Aina López pel projecte Els agressors de violència en l’àmbit de la parella: neixen o es fan?. El certamen ha comptat amb un total de 8 propostes participants.

 

Aquest any, per primera vegada, s'ha unificat en un mateix acte el lliurament de premis als treballs de recerca de Batxillerat i 4t d’ESO. Aquests últims, que celebren la seva quarta edició, han atorgat el primer premi a Kaoli Burgos pel projecte La tecnología y la adolescencia. ¿Cómo influencia?. El jurat, constituït per Susana Peix, Josep M. Llopart, Roger Montoliu i Elisabeth Balsells, ha concedit el segon premi a Paula Cristià per ¿Cómo influyen los organismos que habitan en nuestro cuerpo en el día a día? i el tercer premi ha estat per Clara Castro amb ¿Es un genocidio lo que está haciendo Israel en Gaza?. Les tres estudiants són de l’Institut Les Vinyes. El certamen ha comptat amb una desena de propostes (individuals i grupals) per part dels dos instituts del municipi. Els guanyadors dels concursos han rebut premis amb dotacions econòmiques que oscil·len entre els 100 i els 500 € i s'ha obsequiat a tots els participants. L'acte ha tingut lloc aquest dimarts, 2 de juliol, a l’auditori de la Biblioteca Mn. Joan Avinyó.

 

L’Alcaldessa Rosa Fonoll ha clausurat l’acte agraint a l’ex regidor i degà de la facultat d’Economia i Empresa de la UOC, el cubellenc i membre del jurat Xavier Baraza, l’encert de la creació dels guardons fa tretze anys i ha felicitat els participants per la seva feina tot desitjant-los sort en el seu futur acadèmic. La regidora d’Ensenyament i infància, Renata Bedós, ha destacat el gran nivell dels treballs presentats i “l’atreviment de les temàtiques proposades que han tocat temes d’actualitat i força complexos”. 

 

 

<Premis ESO i Batxillerat 2024 >

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023