ProgramacióTardor-Hivern 2024

Graella de programes vàlida del 12 de setembre del 2023 al 30 de juny de 2024 

 

Ràdio Cubelles ha estrenat la seva programació de tardor. La nova temporada, iniciada el dilluns 12 de setembre del 2023 s'allargarà fins al 30 de juny de 2024. La graella de programes de l'emissora municipal incorporarà progressivament nou espais. Una de les novetats és l'estrena del nou programa musical 'Cubelles Back in Time' i les seccions 'Educar la mirada' i 'Benestar holístic'. En els propers mesos també s'incorporarà el programa 'Amèrica és Música' que presentarà Antonio Pujol, que havia col·laborat antigament a l'emissora.

 

De dilluns a divendres, de les 8:00 h. a les 10:00 h., la programació s'iniciarà amb el programa informatiu Bon dia, Cubelles que ofereix un repàs a l'actualitat de proximitat. Aquest programa informatiu repassa les notícies locals més destacades de les últimes hores. També inclou entrevistes i l'actualització de les previsions meteorològiques. Pel que fa al contingut informatiu, des del 107.5 FM, es podran escoltar Butlletins Informatius de 5 minuts a les 12:00 h., a les 13:00 h., les 17:00h. i les 18:00 h.

 

 La programació matinal també contindrà l'Informatiu diari, a les 13:30 h., on en mitja hora es farà un repàs a l'actualitat cubellenca amb notícies, entrevistes i reportatges. Aquest repàs informatiu es repetirà diàriament a les 16:00 h. dins del Recull Informatiu, a les 20:00 h. i a les 00:00 h. A més, l'emissora oferirà una versió informativa per al cap de setmana amb L'informatiu Dissabte, a les 13:30 h. I el Cubelles Actualitat, a les 8:00 h., els dissabtes i diumenges.

 

De dilluns a divendres es mantindrà el magazín Cubelles Tot un Món. El programa ocupa la franja de les 10:00 h. a les 12:00 h. (amb repetició de les 22:00h. a les 00:00 h.) i oferirà una tertúlia setmanal i diversos espais realitzats per col·laboradors/es de l'emissora, entrevistes i debats amb convidats. Entre els diversos espais que conté el programa destaquen: La Tertúlia (10:00h.) i a partir de les (11:00 h.) serà el torn de l'espai de salut Com Viure Millor i de la nova temporada Tertúlies Educatives, els dilluns.

 

Descobrim l'Etnobòtanica (10:00h.) amb Sílvia Ysamat renova una nova temporada i parlarà de les virtuts, propietats i formes d'ús de les plantes, així com de les contraindicacions i d'altres curiositats a través d'un llistat de plantes medicinals o remeieres. Són plantes que creixen al nostre entorn i en sí mateixes constitueixen un ecosistema ple de saviesa per tenir cura de la nostra salut. Seguirà amb la Tertúlia Educativa (11:00h) i el Juguem Net (11:30 h.), el dimarts. 

 

GatsAl cap i a la fi i Alcohòlics anònims seran els espais que s'alternaran el dimecres a les 10.00h. Mentre que també els dimecres, però, a les 10:30 h. s'alternaran altres seccions: Node GarrafCompartim la Platja amb la Natura del GEPPEC (Grup d'estudi i protecció d'ecosistmes catalans) amb informació temàtica diversa sobre el corriol camanegre al municipi, platges, dunes, tortugues i el fons marí..., Narcòtics Anònims i Benestar holístic, amb la coach cubellenca Laura Miralles que parlarà de temes diversos: Centres energètics del cos, nivells d’aprenantatge del ésser humà, registres akàshics  i La respiració ioguíca i els seus efectes, entre d'altres.

 

A la segona part del programa, els dimecres, a les 11:00 h. serà el torn de l'Apropem la Llengua amb la Queti Vinyals del Consorci per a la Normalització Lingüística del Servei de Català del Garraf i Vilanova i la Geltrú. Aquest espai radiofònic farà un repàs a diferents dubtes lingüístics i a les principals novetats de l'ortografia i la gramàtica de la llengua catalana. Tot seguit es podran escoltar les seccions Educar la Mirada i els esports amb el Juguem Net.   

 

El dijous a les 10:00h. el torn serà per Històries de la Música, un programa presentat per Xavier Andreu i Ignasi Guíluz amb guió d’aquest segon. Us explicaran curiositats, anècdotes i fets al voltant de cançons i intèrprets, la majoria, molt coneguts. A les 10:30h. serà el torn d'Impulsem el canvi local de l'associació ECOL3VNG, coordinats per Ton Dalmau i Carme Dastis, Tertúlia Educativa, i Zona Estereo.

 

Finalment, el divendres a les 10:00h. hi haurà el peograma cultural Le Weakend, conduït per Josep Lluís Villanueva amb tota una sèrie de col•laboradors.

 

Els divendres a les 11:00 h.dins el Cubelles Tot un món, els espais L'entrevista amb la Queta Ginerque dóna a conèixer a persones que viuen a Cubelles i Cubelles Back in Time, un viatge musical pels millors temes de les dècades passades, es podran escoltaran, a partir de les 11:00 h. dins el magazín Cubelles Tot un Món, els divendres.

 

Després del magazín, de les 12:00 a 13.30 h. la programació seguirà amb Ràdio Cubelles Migdia. Una selecció musical variada combinada amb els butlletins informatius a les 12:00 h. i a les 13:00h.

 

El Recull Informatiu serà el primer programa de la tarda (a les 16:00 h.). El programa informatiu contindrà un repàs de notícies d'actualitat i una entrevista d'actualitat local. A partir de les 17:00 h. hi haurà dues hores de Ràdio Cubelles Tarda que combinarà els butlletins de les 17:00 h. i les 18:00 h., amb música variada tan actual com de tots els temps.

 

A les 19:00 h. arrencarà una franja dedicada a diverses seccions temàtiques que aniran canviant diàriament per oferir continguts de tota mena. La Tertúlia, el dilluns. Descobrim l'Etnobotànica (parlarà de les virtuts, propietats i formes d'ús de les plantes, així com de les contraindicacions i d'altres curiositats a través d'un llistat de plantes medicinals o remeieres) i A 50 dels 60  (un viatge a través de la memòria de la música del record per als nostàlgics dels 50 i 60), el dimarts. Can Seixanta (es barregen temes de cultura, història, efemèrides, curiositats, esports, etc., tant de Cubelles com de tot el món. I tot amanit amb música de diferents estils i èpoques), els dimecres. 

 

Apropem la Llengua (espai apropa la llengua catalana amb la participació de la Queti Vinyals del Consorci per a la Normalització lingüística del Garraf i Vilanova i la Geltrú) i Maleta Guspireta (musical de Swing per als amants dels balls de Swing i del Jazz, Blues, Boogie Woogie... Sens dubte combinat amb diversió i amb molta energia positiva), el dijous. Això és Circ (Hi podeu trobar diverses seccions relacionades amb el circ, amb Cubelles, el pallasso Josep Andreu Charlie Rivel i a la seva filla, Paulina Schumann. Conté una agenda àmplia d'activitats i festivals per fer amb família) i Zona Estereo (Aquest és un nou espai dedicat a la música on es tracta des de samples musicals, cançons per moments, quiz musical, entre d’altres), el divendres.

 

També a les 20:30h. hi haurà una altra franja amb continguts variats. El dilluns i el dimarts, Juguem Net per on passaran les diferents entitats del món esportiu local; La Moixiganga, el dimecres; Cubelles Noir, el dijous i Zona Estereo, el divendres.

 

A les 21:00h. s'oferiran els següents programes: L'hora dels Clàssics, el dilluns; Ovelles negres d'Adona't (21:00 h.), el dimarts; Món Country, el dimecres; El Amor Habla (21:00h.) i Zona Estereo (21:30h.), el dijous i La Màquina del Temps amb Fran Recio que et farà viatjar en el temps, el divendres.

 

A més a més, l'emissora municipal completa la programació  del cap de setmana amb les seves propostes. D'aquesta manera, es mantenen els programes dels col·laboradors/es com ara el Dansa Viva (dissabtes i diumenges a les 9h), Can Seixanta (dissabtes a les 11h), el A 50 dels 60 (dissabte a les 12:00 h.), Les Ovelles Negres d’aDona’t (dissabte a les 12:30h.) que tornen per tercera temporada a la ràdio. Ofereixen un espai on parlen de com les coses poden ser d’una altra manera, una manera diferent.  

 

La Maleta Guspireta, (dissabte a les 18:00h.), programa musical de Swing per als amants dels balls de Swing i del Jazz, Blues, Boogie Woogie... Històries de la Música (dissabtes 19 h.), La Llista Negra (dissabtes 20h), la Màquina del Temps (dissabtes i diumenges a les 21:h., Música en concert (22:00h.) i Discotequer@s (00:00h.)

 

Cal sumar-hi els programes L'hora dels Clàssics (diumenge 10:00 h.) o el Cubelles Back in Time (diumenge a les 11:00h.), El Amor Habla (diumenge 11:30 h.) i Tertúlies Educatives (diumenge 12:00 h.) i Zona Estereo (diumenge 13:30h.), De més Enllà (16:00h.), Amèrica és Música (18:00h.); Hot Dance 80 (19:00h.), Tertúlies Educatives (20:00h.), L'hora del conte (21:20h.), Tercer Mil·lenni (diumenges a les 22h) i el Música en Concert (dissabtes a les 22 h. i diumenges a les 23 h.). 

  

Tot plegat tindrà també la seva versió digital, amb les notícies i la ràdio a la carta que es podran consultar en qualsevol moment al portal radiocubelles.cat i a l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils.

 

  • PROGRAMACIÓ TARDOR 2023 (SET-JUNY 24) OK_REVISAT 25_10_23.jpg

Enllaços relacionats

Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles