Seguim endavant!

18 de febrer de 2019El passat 22 de gener, l’assemblea d’Unitat Cubellenca va aprovar per aclamació la candidatura de l’alcaldessa Rosa Fonoll a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Així doncs per tercera vegada Rosa Fonoll tornarà a encapçalar el projecte d’Unitat Cubellenca.

Creiem doncs que arribats al tram final de la legislatura toca fer balanç dels encerts i, com no, fer autocrítca.

Les últimes legislatures els governs a Cubelles s’han caracteritzat per les seves trencadisses, partits expulsats del govern, crisis, mocions de censura… La legislatura 2015-2019 amb el lideratge d’Unitat Cubellenca al govern hem sigut capaços d’assolir l’estabilitat; és més, hem sabut formar un govern fort amb la col·laboració de diverses sensibilitats polítiques municipals com ICV, ERC, CiU i Regidors No adscrits, amb l´únic objectiu de vertebrar un projecte sòlid  a tots els ciutadans i ciutadanes de Cubelles.

Creiem que aquest objectiu s’ha aconseguit amb escreix, Cubelles ha fet un viratge de 180 graus en molts aspectes: s’ha millorat en l’organització interna i de personal, s’ha canviat la gestió a millor dels serveis a la ciutadania quant a manteniment de l’espai públic, carrers, neteja, parcs i jardins, serveis a les persones..., però tot això encara NO és suficient, cal ser més exigent sobretot prioritzant més encara en la inversió a la via pública.

Cal encara veure fets realitat molts projectes que just aquest any 2019 comencen la seva execució, biblioteca, passeig Marítim, Implantació nou sistema recollida brossa, solució dels abocaments de fecals al Foix, Pla de voreres i asfaltat… i d´altres. La veritat però és que les necessitats són moltes, i es per això que volem seguir treballant pel nostre poble.

Unitat Cubellenca-11 es presenta de nou a les eleccions amb una clara vocació de govern, per seguir liderant la transformació de Cubelles. I ho volem fer de la manera que sabem i hem fet fins ara amb treball, il·lusió i passió amb allò que fem; us asseguro que no ens en falta.

Per seguir al capdavant del nostre consistori la gent d´Unitat Cubellenca aportem gent valenta, compromesa, capacitat de treball, experiència, coneixedores de les nostres fortaleses i necessitats però sobretot gent que sap escoltar als nostres veïns i veïnes amb el lideratge de la nostra alcaldessa Rosa Fonoll.

L’experiència dels 4 anys de govern ens fa sentir més forts però alhora amb més responsabilitat per seguir treballant per Cubelles i demanar renovar el nostre compromís amb la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Cubelles. De ben segur que hi ha coses que no s’han fet bé del tot  i que hi ha gent que probablement està descontenta amb la nostra gestió, també a aquesta gent els demanem la seva confiança per construir un projecte guanyador.


Grup municipal
  • Logo UC11-RCat
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023