COM EN L'ÈPOCA, DE MARIA ANTONIETA ... !

5 de juny de 2018Sortir a tombar per Cubelles es fa cada cop més complicat, i s’esta convertint en un esport de risc, carrers aixecats que amb el pas del temps ja s'han fet del tot intransitables i en lloc de poder gaudir d'un paisatge envejable, hem d'estar atents a on posem els peus per vigilar a no ensopegar en un clot i trencar-se un turmell, o possiblement i amb més bona fortuna, trepitjar una tifarada de gos (per allò de "la bona sort").

 

Fa temps que reclamem sense èxit, una campanya de vigilància, entre altres per als incívics que no recullen les defeccions dels seus animals, d'igual manera que es fan campanyes per l'ús del cinturó o l'ús del mòbil al volant. 

 

La figura dels Agents Cívics, podria ajudar a dissuadir diferents actes incívics i alhora ajudaria a donar ocupació, però com tot en aquesta vida on hi ha patró no manen mariners, i si el patró no està per la labor, doncs passa el què tenim i no avancem…

 

Perquè cal civisme, però cal dir què actuació de neteja,TAMBÉ.

 

Si l'indret escollit és la desembocadura del Foix, un consell és portar una bona pinça al nas. Ja sabem que es tracta d'un espai natural, però les ferums que allà s'hi ensumen de naturals no en tenen res, i pots veure surar de tot, fins i tot els aneguets marxen del seu espai.... Si la Trinca s'hagués inspirat per fer la cançó del "Danubi és blau" en el nostre Foix, aneu pensat en quin color l'hagueren associat.

 

Primera i segona línia de mar estan del tot deixades, si durant tot l'any ja està oblidada normalment, no cal dir la situació actual a tan sols 15 dies de l'inici de temporada d'un estiu, on si la situació no canvia i ningú ho corregeix, no serà pas recomanable ni agradable per ningú, i tampoc per al comerç i restauradors de la zona, que de ben segur estaran "encantats" amb aquesta ajuda que els brinda el nostre Govern de torn. 

 

Tan sols cal veure el mateix tram de la riera, amb unes herbes que fins i tot ja arriben per on transita la gent, i ara al final del passeig de la riera, fins i tot hi tenen plaça reservada els contenidors, i els col·loquen al damunt de les voreres, provocant que les persones hagin de baixar i caminin per al ben mig del carrer, amb el perill que això comporta. 

 

Però això si, anem pintant parets i fent murals intentant distreure l'atenció i la mirada del personal, com en l'època de Maria Antonieta, que en lloc de rentar-se hi posaven perfum, i tan contents.....!!


Grup municipal
  • Logo Cubellencs-FIC
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023