21D i política municipal

8 de gener de 2018En primer lloc hem de fer autocrítica. Com a ICV vàrem formar part de la coalició Catalunya en Comú-Podem en les passades eleccions del 21D imposades pel estat Espanyol.  Els resultats no han estat bons, l’objectiu de treure del cap a uns la DUI i als altres el 155 no ha tingut l’impacte desitjat. És complicat parlar a les persones de treball, drets social, feminisme...mentre tenim presos polítics. S´ha votat amb el sentiment. ICV Cubelles treballem pel progrés municipal i el benestar de les persones i aportem els nostres esforços a nivell nacional per recuperar els nostres drets i reivindicar la nostra identitat.

 

Parlant del nostre municipi, que és pel que ens van votar, hem iniciat el 2018, un any que inevitablement ens portarà a pensar en les eleccions municipals del maig del 2019.

 

Tot i que ja podem veure alguns moviments polítics estranys, encara ens queda molt per veure. Veurem salts d’esquerra a dreta sorprenents. Però bé tot i així el govern municipal segueix unit amb  la mateixa il·lusió amb la que vàrem començar: millorar tots i totes junts el nostre municipi.

 

A principis d’any s`han d’aprovar pressupostos, un pressupostos que per primer cop, en el nostre municipi, han tingut una partida de diners destinada a inversió, la qual ha estat la ciutadania qui ha decidit en que s’havien d’invertir. Tot i que el resultat no ha estat del gust de tothom i que segurament hi ha molts aspectes a millorar, hem de dir que ha estat una experiència molt enriquidora i que esperem de tot cor que en properes edicions la participació ciutadana sigui més elevada.


Grup municipal
  • Logo ICV
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023