Cubelles es prepara per commemorar el Dia contra LGTBIfòbia el proper 17 de maig

2 de maig de 2022


El 2 de maig comença un taller de teixir per confeccionar uns embolcalls pels arbres de la plaça de l'Església



La regidoria de Polítiques d’Igualtat ja té a punt el programa d’actes per commemorar el 17 de maig dia internacional contra LGTBIfòbia. Tot i que els actes se celebraran el mateix dia, el centre Violeta inicia ja les accions relacionades amb aquesta diada reivindicativa.

 

A partir del dilluns 2 de maig s’inicia un taller per teixir amb patchwork, crochet i punt per embolcallar un parell d’arbres de la plaça de l’Església, que es portarà a terme després de la lectura del manifest, el 17 de maig a les 17.00 h. a la plaça de la Vila.

 

Paral·lelament, a través de la Comissió d’Igualtat del Consell Comarcal del Garraf, que formen Cubelles, Canyelles i Olivella, el Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI) del Garraf i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Pilar Juste, faran el lliurament de tres llibres de l’àmbit LGTBI per a la biblioteca de cada institut i una guia de lectures a cada classe de les escoles.

 

A més, durant aquells dies la plaça de la Vila estarà decorada amb paraigües amb la bandera de l’arc de Sant Martí, que representa al col·lectiu LGTBI, i una gran bandera a façana del Castell.


  • 17M22 contra lgtbifòbia_cartell
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023