El mes del Xató al Penedès Marítim

Del 1 de febrer de 2016 al 29 de febrer de 2016bannerwebxató2

 

 

El mes del Xató al Penedès Marítim és una campanya de promoció gatronòmica organitzada per les regidories de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles i de Turisme de Cunit que es realitzarà entre l'1 al 28 de febrer de 2016. Aquesta campanya compta amb la participació de 14 restaurants de Cubelles (9) i Cunit (5) per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona: el Xató.

 

Els diversos restaurants participants a la campanya han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len en general al voltant dels 15€, on el protagonisme indiscutible és el Xató.

 

La campanya inicialment distribuirà 2.000 fulletons del mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participant a la campanya de promoció i els menús que ofereixen. A més a més, aquest fulletons disposen d’una casella per a que els establiments de restauració posin el seu segell quan les persones degustin els menús del mes del Xató.

 

A més a més, aquesta campanya de promoció de la gastronomia local de Cubelles i Cunit té com incentiu el sorteig de 14 sopars per a dues persones entre els seus participants. Per a participar als sorteig existeixen dues opcions:

  • Anar a un (1) establiment de Cubelles i a un (1) de Cunit participants a la campanya.
  • Anar a tres (3) establiments de Cubelles o a tres (3) de Cunit que participants a la campanya.

Per acreditar aquesta assistència s’haurà d’aportar el fulletó del mes del Xató amb les caselles omplertes amb els corresponents segells a les oficines de Turisme de Cubelles o Turisme de Cunit o bé als restaurants participants on se’ls lliurarà un papereta de participació pel sorteig i valoració dels menús del mes del Xató que hagi degustat.

 

El sorteig dels sopars es realitzarà el 28 de febrer com un acte de la Fira del Xató que es realitzarà enguany també amb un nou format els dies 27 i 28 de febrer a la Plaça del Mercat de Cubelles.

 

 

Els restaurants del mes del Xató al Penedès Marítim

CUBELLES

 

LA FONT. Carrer Sant Antoni, 4

HOSTAL DEL FOIX. Av. Catalunya, 14-16

EL GOURMET DE LA LEÑA. Carrer Victor Balaguer, 16

EL PEIXET. Passeig Marítim, 18

PIC & JAZZ El Celler. Carrer Jacint Verdaguer, 20

DI PIETRO Beach Club. Passeig de la Marina, 45

LA SALSETA. Carrer Major, 8

EL RACÓ D’EN PINILLA. Carrer de la Creu, 4

CAL TALA. Passeig de la Marina, 31

 

 

CUNIT

 

CAN MARTÍ. Av. de Juli Cèsar, 2 (Cantonada Pg. Marítim)

LIZARRÁN CUNIT. Rambla del Prat, 14

RODAVÍ. Empar Nadal, 22

RONSITO GASTROBAR COCTELERIA. Passeig Marítim, 7

BAR TRAVESAS CASA CARMIÑA DA CASTAÑEIRA. Passeig Marítim, 5

 

 

 

Inscripcions als concursos de Mestres Xatonaires 

 

En aquesta 15a. edició de la Xatonada Popular de Cubelles – Fira del Xató es faran els tradicionals Concursos de Mestres Xatonaires. Per una banda el Concurs de Mestres Xatonaires de categoria adulta, que arriba a la quinzena edició i per altra banda el Concurs de Mestres Xatonaires Infantil, que arriba a la tretzena edició, organitzat per l’Associació d’Hostaleria i Comerç de Cubelles. Al Concurs Infantil de Mestres Xatonaires s’hi poden inscriure tots aquells nens i  nenes d’entre 8 a 14 anys i a partir dels 15 anys ja competiran en categoria adulta.

 

Concurs Mestres Xatonaires: límit 30 participants

Concurs Infantil Mestres Xatonaires: límit 25 participants

 

Els premis dels Concurs de Mestres Xatonaires, categoria adulta, són:

1er Premi: 200€

2on Premi: 150€

3er Premi: 100€

 

Les inscripcions als concursos són limitades i es poden realitzar de manera gratuïta a l’Oficina municipal de Turisme de dilluns a dissabte de 10h a 14h i dijous de 17h a 19h, al telèfon 93 895 25 00 o bé al correu electrònic turisme@cubelles.org fins el 26 de febrer.


Lloc
Cubelles i Cunit


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023