I Canicròs Puig de Tiula

27 de desembre de 2015Prova esportiva que transcorre en un paisatge natural. El Canicròs Puig de Tiula serà una prova puntuable al circuit AEM Canicross Challenge.

 

Recorregut de 7,7 Km.

Desnivell positiu de 170 metres, aproximadament.

 

Categories de participació masculina i femenina: Júnior, Sènior, Màster 40 i Màster 50.

 

Preu d'inscripció: 16€ (inclou assegurança, bossa corredor, entrepà, beguda,...). Si es disposa d'una assegurança anual s'ha de descomptar 5€.

 

El dia de la cursa tots els equips hauran de passar un control veterinari per part de veterinaris Jardiland de Cubelles on miraran que l’estat del gos sigui òptim per a la pràctica del canicròs, el material de tir sigui l’adequat i  tingui al dia la cartilla de vacunacions.

 

És obligatori que els gossos que participin tinguin al dia (administració anual) les següents vacunes:
1. L’antirràbica.
2. La polivalent (enfront de parvovirosis, leptospirosis, “moquillo” caní i hepatitis canina, com a mínim).


La vacuna contra la bordetella bronchiseptica (tipus Pneumodog o Novivac KC) no és obligatoría haver-la administrat als gossos que participin en aquest circuit, encara que és RECOMANABLE. No obstant això, volem remarcar que aquesta vacuna sí és obligatòria en les proves oficials que formen part dels calendaris federatius.


Per participar a la cursa de canicròs els corredors han d’estar en possessió:

-Corredors federats amb la FCEH que disposin d’una llicència apta per canicròs.
-L’organització facilitarà la contractació d’una assegurança temporal d’un dia als corredors que no tinguin una contractada.


El corredor haurà de dur sempre visible el dorsal especialment a l’arribada a meta. 
Els gossos participants hauran de tenir una edat mínima d’un any el dia de la cursa. 


Els gossos conflictius no prendran la sortida si la organització ho veu convenient. En el cas de permetre la sortida, ho faran en el darrer lloc i amb morrió si fos necessari. 


El corredor durant la cursa no podrà tirar del gos, a excepció dels canvis de direcció i en moments de desatenció del gos. A la sortida també es permetrà agafar la línia de tir per evitar caigudes, embolics de les línies de tir…, però només el temps necessari per evitar aquestes situacions. 


El corredor haurà de conèixer al seu gos i prendre les mesures per a controlar-lo en tot moment. 


No es podrà rebre ajuda externa durant la cursa. 


El corredor serà responsable del seu gos en tot moment, des de l’arribada al lloc de la cursa fins la seva marxa. El corredor haurà de dur el gos amb ell en tot moment o bé deixar-lo lligat en les zones habilitades i sota control, a més de responsabilitzar-se de la recollida dels seus excrements. 


Serà motiu de sanció:

-Maltractar al gos física o verbalment (desqualificació immediata).
-No assistir a la reunió informativa.
-No passar el control veterinari
-Córrer per davant del gos.
-Portar el gos deslligat.
-No prestar auxili a qualsevol participant que pugui patir un accident durant el transcurs de la cursa (desqualificació immediata).
-Embrutar o degradar la pista, la muntanya.


Les condicions de temperatures mínimes permeses per a la realització de la prova s’ajustaran als reglaments oficials de competició en vigor.

 

El mal temps no serà cap obstacle per a la celebració de la prova, no obstant la organització es reserva el dret d’anular-la si així ho creu convenient.

 


Lloc
Sortida/Arribada al Jardiland (Ctra C31 - Km 148,4


Preu
16€


  • I Canicròs Puig de Tiula

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023