IV Fira Medieval de Cubelles

Del 3 d'abril de 2015 al 5 d'abril de 2015La Fira Medieval de Cubelles es celebrarà el 3, 4 i 5 d’abril. Enguany, la present edició aplegarà prop de 70 firaires a l'entorn del nucli antic i comptarà amb la col·laboració d'Esfera Serveis Culturals.

 

Els carrers del nucli antic tornaran a engalanar-se i acolliran novament parades artesanes de diferents productes, músics, teatre itinerant, trobadors, tir amb arc, tallers i atraccions ecològiques per la canalla... Una novetat d’aquesta quarta edició, serà la inclusió d’un Campament Medieval d’oficis a la Plaça del Castells.

 

Aquesta edició tornarà a comptar amb el comerç local. També es manté el format i la durada de 3 dies, que busca aconseguir una major concurrència de visitants, aprofitant un període de gran afluència de visitants al municipi. L’objectiu és aconseguir un entorn lúdic i festiu, amb la finalitzat de potenciar el comerç urbà i de proximitat.

 

La Fira Medieval estarà amenitzada per la La Porta de Fusta (representació teatral i conta contes), els Pau’s (teatre i animació itinerant), l’Ós Pedrer (música medieval i animació itinerant) i un grup de gaites (dissabte nit).

 

A la plaça del Centre Social es concentraran els establiments de restauració, que comptaran amb una zona de pícnic. Destacarà una gran carpa on s'oferirà poperia i menjar gallec a la plaça del Centre Social a càrrec de Pedro Ribeiro. També es comptarà amb la participació de la teteria i productes àrabs Mabrouka.

 

En quan a la representació d'un fragment històric de la nostra vila, elaborat amb la col·laboració Grup d'Estudis Cubelles Amics del Castell i que es realitzarà dissabte a les 20h a la Plaça de la Vila, tindrà un caire humorístic i comptarà amb els monarques catalans que van protagonitzar els canvis de propietat del Castell de Cubelles.

 

Programa Fira Medieval web

 

 


Lloc
Nucli Antic


Horari
Del 3 al 5 d'abril de 10 a 22h.


Preu
Gratuït


  • Cartell Fira Medieval 2015

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023