El Mes del Xató al Penedès Marítim 2018

Del 1 de febrer de 2018 al 28 de febrer de 2018Banner Mes del Xató PM 2018

 

Torna EL MES DEL XATÓ AL PENEDÈS MARÍTIM! Arriba la tercera edició de la campanya de promoció gatronòmica organitzada per les regidories de Turisme, Comerç i Fires de Cubelles i de Turisme de Cunit que es realitzarà entre l'1 al 28 de febrer de 2018. Enguany s'ha arribat gairebé a la vintena de restaurants. Concretament hi ha 13 de Cubelles i 5 de Cunit, que presenten les ofertes gastronòmiques per a donar a conèixer un plat genuïnament propi de la zona: el Xató

 

Els diversos restaurants participants a la campanya han elaborat un menú a preus assequibles, que oscil·len en general al voltant dels 15€ (entre 14-20€), on el protagonisme indiscutible és el Xató.

 

En aquesta tercera edició, hi ha dues novetats destacables. Per una banda, la col·laboració de NODE Garraf - Agència de Desenvolupament  i del projecte Xarxa Productes de la Terra, una proposta impulsada per donar suport a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a produir i transformar productes alimentaris lligats al territori amb criteris de qualitat i proximitat. Per l'altra banda, enguany tots els participants a la campanya per a cada menú que degustin, rebran una entrada gratuïta per a l'Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel vàlida durant tot el mes de febrer.

 

La campanya inicialment distribuirà 2.000 llibrets del Mes del Xató al Penedès Marítim, que recull tota la informació dels establiments que participant a la campanya de promoció i els menús que ofereixen. 

 

Com a les dues anteriors edicions, aquesta campanya de promoció de la gastronomia local de Cubelles i Cunit té com incentiu el sorteig de 18 sopars/dinars per a dues persones entre els seus participants. Per a participar als sorteig cal anar a un miním de dos restaurants diferents participants a la campanya. Per acreditar aquesta assistència, s’haurà d’omplir una papereta de participació i valoració del Mes del Xató (les caselles amb els segells dels 2 restaurants) i es podrà lliurar a les oficines de Turisme de Cubelles o Turisme de Cunit o bé als restaurants participants.

 

El sorteig dels sopars/dinars es realitzarà durant la primera quinzena del mes de març. Els afortunats els podran gaudir fins el 31 de maig de 2018.

 

 

Els restaurants del mes del Xató al Penedès Marítim

CUBELLES

 

EL PEIXETPasseig Marítim, 18

LA SALSETACarrer Major, 8

EL RACÓ D’EN PINILLACarrer de la Creu, 4

L'ARMENGOLCarrer Àngel Guimerà, 6-8 

LA FONT. Carrer Sant Antoni, 4

HOSTAL DEL FOIXAvinguda Catalunya, 14-16

EL GOURMET DE LA LEÑACarrer Victor Balaguer, 16

TMC. THE MAR CRISTINAPasseig de la Mar Mediterrània, 2, local 9.

KBE KBOPasseig de la Mar Mediterrània, 2, local 4.

LA FLAMITAPasseig de la Marina, 15.

LA LLAR D'EN KATXI. Passeig de la Marina, 27.

CAL TALAPasseig de la Marina, 31-32

FERMIN'SPasseig de la Marina, 54 

CUNIT

 

RONSITO GASTROBAR COCTELERIA Passeig Marítim, 7

BAR TRAVESAS CASA CARMIÑA DA CASTAÑEIRA Passeig Marítim, 5

RODAVÍ EN MASIA CAN NICOLAU Avinguda Can Nicolau, 47

EL ASADOR DE CUNIT Avinguda Barcelona, 147

BRASERIA SA COVA  Avinguda Barcelona 48-54 


Lloc
Cubelles i Cunit


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023