La primera setmana de l’emprenedoria busca crear sinèrgies amb el comerç i l’empresa local

3 d'abril de 2023


Del 17 al 21 d’abril s’ha programat una sèrie d’activitats adreçades a les persones emprenedores i empreses de la vila



La regidoria d’Empresa i emprenedoria va presentar la setmana passada la primera edició de la Setmana de l’emprenedoria, que se celebrarà entre el 17 i el 21 d’abril al municipi.

 

El programa d’activitats s’adreça, prioritàriament, a empreses i persones emprenedores del municipi per “potenciar l’emprenedoria tot el que puguem a la nostra població i donar una benvinguda efusiva als que s’hi van iniciar al 2022, en plena època post pandèmia”, va manifestar l’Alcaldessa, Rosa Fonoll.

 

Sonia Marcè, coordinadora de Desenvolupament Local, destaca l’aposta que vol fer la regidoria per “millorar i incrementar la relació amb el teixit empresarial” i una de les primeres accions que l’equip tècnic vol implementar és “aquesta setmana, aprofitant el dia de l’emprenedoria que se celebra el 16 d’abril”. Les activitats s’han dissenyat pensant en les persones emprenedores i empresàries. Per això hi ha sessions de formació d’interès empresarial, de digitalització, networking... L’acte estrella per a la regidoria és la jornada de benvinguda a les noves empreses del municipi, que tindrà lloc el 19 d’abril a la sala d’actes de la Biblioteca, i una jornada a la dona empresària que s’organitza conjuntament amb una jove empresària del municipi, el 21 al Centre Violeta.

 

El que volem és sensibilitzar i fomentar l’emprenedoria per fomentar l’autoocupació en el municipi i donar suport a les empreses que ja s’han creat”, conclou Marcè.

Presentació de Comerç Cubelles 360

Un dels projectes en els quals treballa la regidoria d’Empresa i emprenedoria és en la iniciativa Comerç 360, que està desenvolupant l’empresa local Som Experiències. La iniciativa s’ha presentat a subvenció a la Diputació de Barcelona, que ha mostrat força interès pel seu caràcter “innovador en el món del comerç”, explica la coordinadora.

 

Amb Comerç Cubelles 360 els negocis de la vila podran oferir a la seva clientela una visita en realitat virtual pels seus aparadors i les seves prestatgeries, informant d’aspectes interessants com les característiques dels productes i el preu. En cas que el comerç tingui botiga virtual, també es podrà connectar amb l’eina per tal de completar el cercle.


  • Setmana emprenedoria
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023