Obertes les inscripcions a les IX Jornades Gastronòmiques i VI Mostra de Tapes de Cubelles

20 de setembre de 2022


La iniciativa tindrà lloc durant tot el mes de novembre només amb restauradors localsLa regidoria de Turisme, Comerç i Fires, encapçalada per Trini Vicente, ha obert les inscripcions a les Jornades Gastronòmiques i Mostra de Tapes 2022, després que l'any passat es reprengués amb gran èxit i una elevada participació. El certamen atorga una especial rellevància com a campanya de promoció i foment de la restauració, part troncal del teixit econòmic del municipi. Els establiments de restauració interessats en participar-hi han de formalitzar la inscripció a l'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) o per correu electrònic a deconomica@cubelles.cat presentant complimentat el formulari adjunt.

 

El període d’inscripció finalitza el 6 d’octubre i poden participar-hi tots els establiments de restauració que ho desitgin en qualsevol de les dues modalitats existents (menú gastronòmic i tapes) o bé en totes dues alhora. Així mateix, qui presentés la sol·licitud anys anteriors i  continuï volent prendre-hi part, no caldrà que facin cap nova inscripció i es donarà com vàlides les presentades.

 

Enguany, la proposta recupera el format i es confia a incrementar l’oferta d’establiments i de menús gastronòmics i tapes. Es duu a terme durant tot el mes de novembre, fora del període estival, per intentar desestacionalitzar la temporada en benefici del teixit comercial i l’ocupació. Un altre dels objectius de les jornades és donar a conèixer els productes de temporada i proximitat així com l’oferta de restauració existent a la vila, esdevenint una campanya de promoció d’un actiu turístic del municipi i donant suport al sector.

 

Per qualsevol dubte podeu contactar a través del correu decomica@cubelles.cat o trucar al 93 895 03 00 Ext.: 1267


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023