El 18 de maig se celebra ple ordinari telemàtic

17 de maig de 2021


La sessió es podrà seguir en directe a Ràdio Cubelles i al canal de Youtube de l'Ajuntament i en diferit a Canal Blau



L'Ajuntament de Cubelles celebra aquest proper dimarts el ple ordinari corresponent al mes de maig. La sessió, que serà encara telemàtica, debatrà l'aprovació inicial dels reglament per a l'establiment del servei públic municipal d'estacionament regulat de vehicles i el codi ètic i de conducta.

 

També és previst que el Consistori valori la proposta de designar la plaça ubicada davant de la nova biblioteca amb el nom de L'Atzavara, que rememora una històrica publicació d'informació de la vila, vinculada directament a la Societat Recreativa l'Aliança, que es va publicar en el darrer terç del segle XX i, alhora, una planta que sovinteja en parcs i jardins del municipi. Finalment, s'aprovarà la declaració en motiu del dia internacional contra l'homofòbia, que se celebra avui 17 de maig.

Les mocions

En l'apartat de les mocions dels grups polítics, quatre són les que passaran a debatre's en el plenari municipal. La primera, presentada per Cubelles en Comú Podem-En comú Guanyem (CEP-ECG) i que compta amb el suport d'UC11, ERC i la CUP, proposa l'alliberament de les patents.

 

Per la seva banda, el grup municipal de Ciutadans ha presentat una per incentivar el reciclatge mitjançant la instal·lació de màquines reverse vending, per bonificar la instal·lació de plaques solars i per controlar i erradirar la vespa asiàtica.

 

El Ple de Cubelles es pot seguir en directe a Ràdio Cubelles i el canal de Youtube de l'Ajuntament de Cubelles, i en dirferit per Canal Blau TV el dimecres a les 18,30h. 


  • Sessió extraordinària del ple del 29 d'abril
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023