L´Ajuntament retrà homenatge als cubellencs nascuts el 1952

23 de desembre de 2002



L´acte es celebrarà diumenge, 29 de desembre a les sis de la tarda a la sala d´actes del cinema Mediterrani.L’Ajuntament de Cubelles retrà homenatge, per tercer any consecutiu, als cubellencs que celebren 50 anys. Enguany, per tant, es retrà homenatge als nascuts l’any 1952. L’acte es celebrarà el proper diumenge, 29 de desembre a les sis de la tarda, a la sala d’actes del Cinema Mediterrani.

Amb aquest acte l’Ajuntament pretén fomentar les relacions interpersonals entre els veïns del municipi que tenen, com a punt en comú, el fet d’haver nascut el mateix any. Les persones empadronades a Cubelles, que celebrin enguany el seu cinquantè aniversari, poden posar-se en contacte amb el Departament de Protocol de l´Ajuntament de Cubelles per a confirmar la seva assistència trucant al telèfon 93.895.03.00, o enviant un e-mail al Departament de protocol fent clic aquí.

Els actes de diumenge continuaran, a dos quarts de vuit del vespre, el Concert de Nadal que oferirà l’Orquestra de Cambra del Garraf, que interpretarà dins el seu repertori peces de Morera, Manen, Montsalve, Toldrà i Lamote de Grignon.

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023