El col.legi Charlie Rivel prepara l´Eix Transversal del Curs 2002-2003

21 de novembre de 2002



Durant el curs el centre educatiu organitza actes paral.lels com ara festes i sortidesLa motivació de l’alumne és el principal objectiu de l’Escola Charlie Rivel de Cubelles de cara a l’organització d’actes i activitats que se surten del tradicional programa educatiu. Des del centre s’ha explicat que "s’intenta relacionar i treballar a l’escola totes aquelles festes tradicionals del calendari festiu. Aixi el que fem és apropar als alumnes a la cultura tradicional i relacionar la vida exterior a l’escola".

Ben aviat, el col.legi Charlie Rivel de Cubelles presentarà als alumnes els continguts de l’Eix Transversal del curs 2002-2003. Els eixos fa tres anys que se celebren al centre educatiu de Cubelles. El primer es va relacionar amb el respecte a la natura i el mediambient, el segon es va centrar en el món del circ i el tercer i últim, celebrat l’any passat va tractar sobre el món artístic, i entre els autors que es van estudiar hi havia Pau Casals i Gaudí.
D’aquesta manera des del centre també s’organitzen sortides a altres municipis. Precisament aquest mes de novembre els alumnes de P5 han anat al poble de Carme a Igualada a participar en uns tallers de Tardor i a fer unes observacions als boscos de la zona. Els alumnes de les classes de Primer i Segon han visitat el parc de Collserola. Una altra de les activitats que també han portat a terme des del col.legi són les visites a Can Foix.

D’altra banda una altra de les activitats que ja s’ha fet coincidint amb la temporada de tardor, ha estat la Castanyada. La cap d’Estudis del col.legi, Joana Carbonell, ha explicat que "el 31 d’octubre ho vam celebrar amb música en viu, i castanyes. Va ser una activitat que es va organitzar dels del mateix centre educatiu i l’Associació de Pares d’Alumnes".

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023