El Sant Just gira el marcador i provoca la derrota del Club Bàsquet Cubelles

12 de novembre de 2002

Dissabte a les sis rebran la visita del Basket AlmedaDesprés d’haver encadenat dues victòries, el passat diumenge el sènior cubellenc va punxar a la pista del St Just per 88-78.

Al llarg dels primers minuts, el joc va ser força anivellat però el Cubelles es va endur el resultat parcial amb 18-21. Els homes de Hinojosa tenien expectatives d’aconseguir la victòria a la pista del Sant Just i poc a poc començaven a deixar en segon terme als amfitrions, tal i com es demostrava a manca d’un minut pel descans (26-37). Tot i això, el Sant Just no volia posar les coses fàcils i al darrer minut anotava sis punts consecutius que retallaven distàncies.

Durant el descans el marcador reflectia 32-37 i era evident que els locals donarien molta guerra en el següent període. Per aquest motiu, José Hinojosa havia de mentalitzar als seus jugadors sobre la importància d’una bona defensa per aturar la resposta del rival.

A la represa, la defensa cubellenca no va tenir la intensitat necessària i, durant els primers tres minuts, el Cubelles no anotava i els locals capgiraven el marcador (41-37). Els del Garraf no van trigar a tornar a situar-se davant del Sant Just, però l’avantatge que aconseguien no assegurava res, tal i com ho demostra el final del període on els locals tornaven a dominar (60-53).

El quart final es presentava complicat, ja que el Sant Just s’encaminava cap a la victòria i els blaus no aconseguien aturar-lo. Al llarg del període, els d’Hinojosa no van poder escurçar la diferència, i finalment el Sant Just s’enduia el matx amb un resultat de 88-78.

CB Cubelles: Pepe (8), Marc (2), Najib (15), Iván (19), Albert (19), Josep(4), Xavi (11), Pedro.

Aquest dissabte a les sis reben la visita del Basket Almeda, un dels equips que tanquen la taula classificatòria.