L’Ajuntament posa en marxa el segon Casal d’Estiu per la Gent Gran

29 de juny de 2022


El Casal, que serà gratuït igual que l’any passat, funcionarà durant tots els matins laborables del mes de juliol i està destinat a persones de més de 55 anys, oferint un ampli ventall d’activitats com ara karaoke, zumba, bingo, o diversos tallers entre els que es troben massatges, cosmètica o bon humorEl proper 4 de juliol torna el Casal d'estiu de la Gent Gran de Cubelles 'Fem pinya'. Després de l'èxit de la primera edició, en què es van cobrir totes les places, la regidoria de Gent Gran programa una segona edició, que tindrà lloc del 4 al 30 de juliol.

 

El servei, que serà totalment gratuït, està adreçat a persones de més de 55 anys, parant especial atenció a totes aquelles que viuen soles. Entre altres activitats, el Casal programa tallers de massatges, cosmètica o bon humor, a banda de classes de karaoke, zumba o sessions de bingo.

 

La regidora de la Gent Gran, Alexandra Corvillo, ha explicat que "mantenir el Casal de la Gent Gran obert és una prioritat per al Govern, ja que hem constatat que moltes persones es queden solen durant l’estiu. En alguns casos, aquesta situació augmenta l’aïllament i propicia malalties associades a la soledat no volguda”. Corvillo ha afegit que “amb el manteniment del casal ens assegurem que aquestes persones mantenen la seva vida social i l’establiment de vincles relacionals i afectius”.

 

L’edició d’enguany incorpora una novetat important: algunes de les activitats seran obertes al públic, com ara l’espectacle d’humor i màgia de Gerard Borrell o un Scape Room, entre altres.

 

El Casal tindrà lloc de 9.00 a 13.00 h. de dilluns de divendres, del 4 al 30 de juliol i es podrà cursar per setmanes.

 

Les persones interessades poden inscriure’s des del 29 de juny, presencialment al Casal d'Avis o a través del telèfon: 652837563


  • Casal d’estiu gent gran 2022
  • Casal d’estiu gent gran 2022
  • Casal d’estiu gent gran 2022
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023