El procés d’obertura de la biblioteca segueix avançant

29 de juny de 2022


Les darreres setmanes s’ha instal·lat el mobiliari i s’estan completant algunes petites obres i licitant l’entornLa biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó segueix avançant cap a la seva propera obertura. Després dels problemes per al subministrament de mobiliari, en alguns casos pels problemes logístics que afecten a tot el sector, les empreses adjudicatàries ja han començat a instal·lar tant el mobiliari com l’equipament tèxtil i a partir del proper mes de juliol s’incorporarà l’equip tècnic de l’equipament cultural, amb la directora nomenada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

 

Malgrat aquest retard, la regidora de Cultura, Ester Soler, assegura que “s’està complint amb el calendari que ens vam marcar, de tenir els mobles instal·lats al llarg de l’estiu i anar completant les petites coses que manquen a l’interior i amb el condicionament de l’exterior de l’edifici”. Precisament, els plecs de la licitació de les obres de l’entorn estan a punt d’aprovar-se, la qual cosa permetrà licitar les obres de l’entorn i de la plaça l’Atzavara, que s’ubica a la banda de Ponent de l’edifici. “Tot i que som conscients que hem tingut alguns entrebancs, el procés avança i volem inaugurar-la amb tot acabat, entorn inclòs”, diu Soler.

Selecció del personal

A banda de la direcció, que posa la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Cubelles va convocar dos processos selectius, un d’intern (2 places de tècnic/a auxiliar de biblioteca) i un extern (1 plaça de tècnic/a auxiliar de biblioteca). La regidora de Cultura ha explicat que “la darrera setmana de juny tenim les sessions d’aquest procés, per tal de seleccionar les persones que treballaran a la nova biblioteca”. També és previst que l’equipament compti amb una persona de consergeria.

 

Mentre finalitzen les tasques d’instal·lació del mobiliari, equipament informàtic, la senyalització de l’edifici i les obres pendents, el personal realitzarà el curs que la Diputació de Barcelona ofereix a totes les persones que treballen a la Xarxa de Biblioteques.

 


  • interior biblio
  • Façana de la nova biblioteca
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023