ADIF comença la rehabilitació del pont sota la via del tren del passeig de Narcís Bardají

19 de maig de 2022


L’Ajuntament de Cubelles segueix reclamant a l’empresa d’infraestructures ferroviàries que dobli l’amplada del pas, molt utilitzat per la ciutadaniaAquesta setmana han començat les obres que l’empresa ADIF, responsable del manteniment de la xarxa ferroviària, ha d’executar al pont sota la via del tren que connecta el passeig de Narcís Bardají amb l’avinguda Onze de Setembre. Les feines duraran aproximadament sis setmanes i tenen un pressupost 403.000€, que assumirà íntegrament ADIF. En un principi s'havien d'haver executat el passat mes de març, però van quedar posposades i les tasques han començat aquests dies.

 

Els principals danys detectats corresponen a la corrosió detectada a les viguetes, que seran reforçades, i s’eliminaran les filtracions que provoquen humitats en les parets laterals i part del sostre. Les obres es faran de dilluns a dijous, de 8.00 a 19.00 h., i els divendres de 8.00 a 13.00 h.

 

Des de fa anys, l’Ajuntament de Cubelles ve reclamant a l’empresa que realitzi una rehabilitació integral del pas sota la via del tren. Josep Maria Hugué, regidor d’Espai públic ha explicat que “fa anys li demanem a ADIF doblar la seva amplada per connectar de forma adequada el barri Marítim i el de Bardají, però de moment no han acceptat”. Aquest pas és molt utilitzat per la ciutadania i, precisament per les seves dimensions, fa anys que està tallat al trànsit rodat i només s’obre en determinats moments en què per pluja queden afectats els passos del carrer d’Arles de Tec i de l’avinguda de la Riera.

 

 


  • Pont av mediterrani
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023