La regidoria de Gent gran consolida els serveis de suport emocional a les persones que pateixen solitud amb un servei de psicologia

2 de març de 2022


Dues psicòlogues realitzaran setmanalment una sessió grupal als components del projecte Fem pinya i individual als usuaris que disposen dels dispositius Alexa.La regidoria de la Gent gran segueix implantant el projecte de suport emocional per a persones grans, en especial aquelles que viuen soles. L’àrea, encapçalada per la regidora Alexandra Corvillo, ha contractat els serveis de psicologia terapèutica, adreçat a persones grans en situació de solitud no desitjada que requereixen suport emocional, tant de forma presencial al Casal d’avis com a través del dispositiu de l’assistent de veu Alexa, que necessiten un suport emocional periòdic.

 

Aquest  servei s’emmarca dins de les accions que des de la regidoria de la Gent gran s’estan desenvolupant per tal d’atendre a persones grans del municipi quan es detecta que estant patint una situació de solitud no volguda o d’exclusió social. A través d’activitats al casal de la gent gran s’ha aconseguit que es trobin i comparteixin espais grupals, entrant així en contacte amb altres usuaris i usuàries en una situació similar a la seva i creant xarxes per sortir d’aquesta situació de solitud no volguda.

 

Un d'aquests col·lectius que rebran el suport emocional del servei de psicologia són els components del projecte Fem pinya, que rebran setmanalment el suport de dues psicòlogues en una sessió grupal, mentre que es farà de forma individuals als usuaris que disposen dels dispositius Alexa.

 

Alexandra Corvillo ha destacat que “amb la incorporació al projecte de la vessant psicològica, ens assegurem que fem un treball integral per assolir l’objectiu marcat, l’augment del benestar de les persones. La part psicològica, l'emocional, és indispensable per arribar-hi”. 


  • Suport psicològic gent gran
  • Reunió Gent gran
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023