La regidoria de la Gent gran inaugura el ball adreçat a aquest col·lectiu el proper dissabte 13 de novembre

10 de novembre de 2021


L’Ajuntament continua apostant per l’envelliment actiu, sumant el ball a la seva oferta d’activitats gratuïtesL’Alcaldessa, Rosa Fonoll, i la regidora de la Gent gran, Alexandra Corvillo, de la mà del govern local, continuen apostant per la vellesa activa com a un dels eixos centrals de les polítiques socials. Així doncs, l’Ajuntament inaugurarà, amb totes les mesures sanitàries establertes pel PROCICAT, el proper dissabte 13 de novembre, a les 18.30 h. al Centre Social Joan Roig i Piera, el ball de la gent gran, que donarà continuïtat tots el dissabtes de les 18.30 h. a les 21.00 h.

Per poder accedir cal fer una inscripció al Casal de la Gent gran i presentar el certificat de vacunació COVID-19. Les persones que que no tinguin l’aplicació La Meva Salut poden apropar-se al casal d’avis i el personal els ajudarà a obtenir-lo. Cal portar la targeta sanitària, el NIF i el telèfon mòbil.

 

A més, la regidora de l’àrea i l’Alcaldessa van mantenir una reunió amb les associacions Cimblanc i Puravida, que fins ara havien gestionat el ball, per agrair-los la seva dedicació a l'organització d'aquesta activitat durant els darrers anys, fins a l'esclat de la pandèmia sanitària. Tanmateix, els representants de les dues entitats van mostrar el seu suport a la decisió de la regidoria de la Gent gran d'assumir la gestió del ball, que està encara més justificada en aquests temps de pandèmia sanitària.


  • Inscripcions ball gent gran
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023