L’Ajuntament es mostra convençut que els pressupostos participatius 2022 confirmaran la tendència a l’alça de les darreres edicions

28 d'octubre de 2021


Les votacions s’han doblat respecte a la primera convocatòria i ja se situen a la ratlla del 9% del cens 

La regidoria de Participació ciutadana, encapçalada per Jacob Capardon, confia que els pressupostos participatius 2022 confirmaran la tendència a l’alça registrada durant les darreres edicions, quant a propostes presentades com a votacions. En una entrevista a l’espai de nova creació El Govern informa, que es pot trobar a les xarxes socials municipals des de dimarts dia 26 d’octubre, Capardon ha assenyalat que les persones que han fet ús del seu dret a vot (empadronats a partir dels 16 anys) els darrers anys ja se situen a la ratlla del 9% del total del cens i que es mostra convençut que en l’edició del 2022 “continuarà augmentant”.

 

Comparats amb altres municipis que també han endegat processos participatius similars, el titular de Participació ciutadana remarca que les xifres assolides a Cubelles són equiparables a la de la majoria dels més actius i que està convençut que seguirà creixent durant els propers exercicis. Les votacions dels pressupostos participatius 2022 s’han reprès aquest dilluns dia 25 d’octubre un cop solventats els problemes tècnics detectats en la plataforma de registre dels vots. Les persones majors de 16 anys empadronades a Cubelles poden escollir fins al 15 de novembre tres opcions entre les 23 que han passat la validació tècnica o econòmica.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023