La Policia Local completa les sessions pràctiques de les jornades d’educació vial d'enguany

8 d'octubre de 2021


L’alumnat de 4t i 6è de les tres escoles han participat del circuït instal·lat al recinte del Charlie RivelLa Policia Local i el Servei Català de Trànsit han completat aquesta setmana les jornades pràctiques d’educació vial a les escoles del municipi. L’alumnat de 4t i 6è de primària de les escoles Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel han passat pel circuït viari instal·lat al pati del Josep Andreu Charlie Rivel entre dimarts i divendres.

 

La formació sobre circulació dels escolars de Cubelles forma part de les activitats pedagògiques de la unitat de seguretat vial de la Policia Local. Aquestes pràctiques es completaran amb unes sessions teòriques a l’aula en els propers mesos als estudiants dels mateixos cursos. Així mateix, agents especialitzats en la matèria imparteixen un cop a l’any classes sobre circulació a l'alumnat de 1r a 6è de primària, mentre que als de 1r i 3r d’ESO se’ls adrecen un continguts relacionats amb l’ús de patinets i bicicletes.

 

L'Ajuntament de Cubelles, mitjançant la seva Policia Local, porta gairebé dues dècades impartint classes d’educació viària a les escoles de la vila amb continguts adreçats al paper que els infants tenen en cada etapa de la seva vida evolutiva en relació a la circulació: vianants, conductors de bicicletes i/o de ciclomotors. Una matèria que, amb la proliferació de nous sistemes de mobilitat, com els patinets elèctrics, s’ha adaptat en els darrers anys per tal d’inculcar als conductors bons hàbits en la seguretat viària.


  • Seguretat vial 2021
  • Instant de les jornades d'educació vial de 2021
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023