Cubelles rep sis segells Biosphere de turisme responsable

31 de maig de 2021


L’Ajuntament se suma als cinc guardons que renoven la certificació de destinació de qualitat i sostenible pel seu treball constant per implementar un sistema de qualitat i seguiment dels objectius de l’agenda 2030Cubelles ha rebut sis guardons en la darrera edició d’entrega de les certificacions del projecte Biosphere, que atorga l’Institut de Turisme Responsable en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Node Garraf. Han renovat el segell l’oficina municipal de Turisme, l’exposició permanent del pallasso Charlie Rivel, la platja Llarga, la platja de La Mota i el càmping La Rueda. En l’edició d’enguany, a més, també l’ha rebut l’Ajuntament en tant que destinació turística que treballa per implementar un sistema de qualitat i seguiment dels objectius de desenvolupament sostenible segons l’agenda 2030.

 

El compromís per la sostenibilitat Biosphere és un sistema de treball que certifica unes bones pràctiques ambientals i el compliment de tota una sèrie de requisits en l’àmbit de la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la protecció cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció del client. Gràcies a l’obtenció dels distintius, Turisme de Barcelona ha acreditat les empreses i entitats Biosphere com a destinacions Safe Travel, un segell de qualitat i seguretat davant la COVID-19 i que permet presentar-se als visitants com a espais segurs.

 

En total el Garraf ja compta amb 61 empreses del sector turístic i serveis municipals amb el distintiu entre els que s’inclouen tots els municipis del Garraf, que ja ostenten aquest certificat i els acredita com destins turístics responsables i segurs.


  • Biosphere 2021
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023