L’Ajuntament posa en marxa una nova campanya de promoció del comerç local

18 de maig de 2021


La iniciativa arrenca amb la renovació de la imatge corporativa de la marca 'Comerç de Cubelles'La regidoria de Turisme, comerç i fires ha posat en marxa una nova campanya de promoció del comerç local que ha estat elaborada de forma consensuada amb el sector comercial, de la restauració i la hostaleria del municipi. A part de les bonificacions i subvencions econòmiques aplicades arran de la pandèmia de la COVID-19, l’àrea de comerç de la Corporació ha estat treballant en diversos elements per ajudar a la promoció de l'activitat comercial. El primer d’ells, i el més visual, és la renovació de la imatge promocional de la marca Comerç de Cubelles amb nous logotips de comerç i de restauració creats per l'empresa local Ártico. Durant les properes setmanes la campanya es traslladarà al carrer a través de cartells, banderoles als fanals de l’avinguda Catalunya (C-31) i a través del web i els diversos perfils a les xarxes socials municipals. Paral·lelament, la regidoria també ha col·laborat amb l’Associació de Comerç de Cubelles en la renovació de la seva imatge corporativa.

 

Per altra banda, conjuntament amb el Servei Municipal de Consum (OMIC Cubelles) es realitzarà una acció de promoció del consum responsable i sostenible amb la distribució de 800 bosses de roba entre el comerç local com a mesura contra la reducció de bosses de plàstic. Cada establiment del municipi pot obtenir gratuïtament deu bosses adreçant-se a l’Oficina de Servei Municipal de Consum (dilluns i dimecres de 10 a 13 h. fins a la finalització d’existències). Si la proposta té acceptació es mantindrà la distribució de bosses a preu de cost, per tal que el sector fomenti un consum respectuós amb el medi ambient. En aquest sentit, l’Associació de Comerç de Cubelles, amb el patrocini de la Corporació, engegarà en breu una campanya de característiques similars.

 

La regidora de Turisme, comerç i fires, Trini Vicente, ha manifestat la seva satisfacció per la posada en marxa de la campanya i per la feina realitzada de forma consensuada amb el sector. Així mateix, considera un pas necessari poder actualitzar l’aplicació per a mòbils (app) Cubelles Comerç amb la nova imatge corporativa i que ha estat reconeguda i recollida pel Banc de Bones Pràctiques com una aportació innovadora i de qualitat i pot servir de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals.


  • Banderola Cubelles comerç
  • Logo Restauració Cubelles 2021
  • Logo Cubelles comerç 2021
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023