Oberta la inscripció per a la nova guia de restauració i hostaleria de Cubelles

16 d'abril de 2021


La regidoria de Turisme, comerç i fires impulsa aquesta iniciativa llargament reivindicada com una eina de foment i promoció del sectorTERMINI D'INSCRIPCIÓ AMPLIAT FINS AL 18 DE JUNY

L’Ajuntament de Cubelles editarà per primer cop una Guia de Restauració i Hostaleria del municipi. La inscripció per als autònoms i empreses municipals serà totalment gratuïta. La seva periodicitat serà bianual i té prevista la seva sortida al carrer a partir del mes de juny, amb una tirada física inicial de 2.000 exemplars. Paral·lelament, existirà una versió en suport digital, que es difondrà a través del web i les xarxes socials municipals. La revista pretén ser una eina moderna i dinàmica que comptarà amb la col·laboració de l’empresa Tot Oci.

 

Tots els establiments de restauració i hostaleria de Cubelles podran aparèixer de forma totalment gratuïta a la guia. Per a fer-ho, serà necessari que enviïn un correu-e a l’adreça davis@totoci.es abans del 15 de maig de 2021 amb les dades de l'establiment de la fitxa d'inscripció. (Termini ampliat fins al 18 de juny).

 

La regidora de Turisme, comerç i fires, Trini Vicente, ha mostrat la seva satisfacció per aquesta iniciativa, atès que la guia de restauració dona resposta a una de les demandes més reiterada per part dels visitants de la vila i actuarà d’eina de promoció i foment de la restauració i l’hostaleria en uns moments especialment difícils arran de la pandèmia de la Covid-19.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023