L’Ajuntament substitueix els arbres en mal estat i malalts per espècies més adequades

22 de febrer de 2021


Al passeig de la Mar Mediterrània s’han replantat les palmeres que mancavenLa regidoria de Medi ambient ha començat les feines de retirada d’arbrat malalt o en mal estat i la seva posterior replantació. La intenció és substituir espècies que tenen patologies i diverses problemàtiques per d’altres més idònies, a més de pacificar l'espai públic, solucionant una problemàtica de mobilitat i accessibilitat. 

 

L'actuació, que compta amb l’assessorament de personal tècnic expert, es portarà a terme des d’aquesta setmana i durant tot el mes de març als carrers del General Josep Moragas, de Rafel Casanovas, al parc del Prat i als passatge Riu Fluvià, Riu Ter, Riu Llobregat, Riu Francolí i Riu Ebre.

 

Els actuals arbres existents en els citats carrers mostren un mal estat sanitari per causes diverses. Alguns d’aquests tenen un aspecte corcat, amb brancatge deficient i, en alguns casos, representen un problema d’accessibilitat per als vianants. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament ha optat per substituir-lo per arbrat i arbust amb flor groga, lila i blanca, per aconseguir millorar en general tot l’entorn. Les tasques de retirada les realitzarà el Servei Municipal d’Obres i, posteriorment, es procedirà a la plantació del nou arbrat.

 

Paral·lelament, en les darreres setmanes també s’ha fet una adequació dels escocells i la replantació de les palmeres que mancaven al passeig de la Mar Mediterrània.


  • Substitució de l'arbrat del carrer del General Josep Moragues
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023