L’Ajuntament sol·licita la contractació de quatre joves en pràctiques dins del programa Garantia Juvenil

11 d'octubre de 2017


En cas de ser acceptada la petició, els seleccionats s’incorporaran a l’Arxiu Municipal, el Servei Municipal d’Obres, l’OPIC i la regidoria de Benestar socialL’Ajuntament de Cubelles ha sol·licitat la contractació de quatre joves en pràctiques en el marc del programa Garantia Juvenil, una iniciativa d’ocupació impulsada per la Unió Europea i gestionada a Catalunya mitjançant la Generalitat. En cas de ser acceptada la petició de subvenció, que s’ha de resoldre en breu, el consistori incorporarà els treballadors a cadascun dels següents projectes: un tècnic auxiliar d’arxiu, un auxiliar tècnic del Servei Municipal d’Obres (SMO), un auxiliar administratiu per a l’Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) i un auxiliar administratiu per a la regidoria de Benestar Social.

 

Cada projecte conté uns requisits específics d’accés pel que fa a la formació:

  • Projecte 1: Grau en Informació i documentació. Llicenciatura en Història. Llicenciatura/Grau en Humanitats.
  • Projecte 2: Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament i aplicació de projectes de Construcció.
  • Projecte 3: Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa o Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances.
  • Projecte 4: Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

D’altra banda, per poder participar en els processos selectius serà necessari reunir els requisits següents: 

 

1) Estar inscrit en el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

2) Estar en situació d'atur i figurar inscrit en el Servei d'Ocupació de Catalunya com a demandant d'ocupació no ocupat (DONO)

3) Acreditar estar en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior, o títol oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per l’exercici professional. En qualsevol cas, la titulació acreditada haurà de tenir una relació directa amb l’àrea del corresponent contracte en pràctiques.

4) No haver participat en la convocatòria de l’exercici 2016.

 

En cas de no estar inscrit al programa de Garantia Juvenil, cal escriure al correu garantiajuvenil@ccgarraf.cat per tal de formalitzar la inscripció i, si no s’està registrat al Servei d’Ocupació de Catalunya, cal adreçar-se a les oficines de Vilanova i la Geltrú, ubicades a la rambla d’Arnau de Vilanova, 1.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023