Obertes les inscripcions a menors de 60 anys pels tallers intergeneracionals

13 de gener de 2023


L'objectiu de la regidoria és que col·lectius de diferents edats comparteixin experiències i coneixementsLa regidoria de la Gent Gran fa una crida a persones entre 16 a 39 anys i 40 i 59 anys perquè s'apuntin als tallers intergeneracionals. Es tracta d'una prova pilot adreçada a col·lectius de diferents edats de tota la població per tal que comparteixin activitats, es retro alimentin i posin en comú experiències i coneixements. De moment les activitats estan programades per a tot el primer trimestre del proper any 2023, però si la proposta agrada, i té demanda, la regidoria es planteja allargar-la.

Aquesta és una mesura més de les impulsades per la regidoria per promoure l'envelliment actiu i el benestar i la integració social. “El fet que aquests tallers abracin una franja d’edat on s’incloguin joves adults i gent gran, fa que augmenti el benestar social i emocional dels integrants dels grups perquè comparteixin experiències i coneixements de vida” explica la regidora Alexandra Corvillo. Els vincles que s’estableixen dintre d’un grup entre diferents generacions “fa augmentar l’empatia envers les diferents etapes de la vida i els permet retro alimentar-se entre sí, de tal manera que aconseguim que la gent gran es revitalitzi més i que els joves i adults transmetin la sensibilitat cap a les persones grans”.

 

Actualment, la regidoria ofereix tres tallers: marxa nòrdica, pintura creativa amb diferents tècnics i textures i disseny i confecció.

 

S'hi poden apuntar un màxim de 15 persones per activitat a partir dels setze anys i per a cada taller es reservaran algunes places per a majors i menors de seixanta-cinc anys, de tal manera que els tallers tinguin aquest component d'aplegar persones de diferents generacions. Les activitats són gratuïtes i es realitzaran al Casal d'Avis (pg. de Narcís Bardají, 1) i les inscripcions es poden formalitzar de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 h.

 

Per a més informació us podeu adreçar al telèfon de la Gent Gran (93 895 03 00. Extensió 1800 / o al 652 83 75 63).

 

Pintura creativaCostura i confeccióMarxa nòrdica


  • Pintura creativa
  • Costura i confecció
  • Marxa nòrdica
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023