Comença una nova edició del Programa 30 Plus

29 d'octubre de 2022


Empreses de Cubelles poden sol·licitar subvencions per a la contractació de persones en situació d’aturEl programa 30 Plus, per incentivar la contractació persones de 30 anys i més, amb baix nivell formatiu, i proporcionar-los la formació i competències necessàries per ocupar un determinat lloc de treball, ja està en marxa. Les empreses del municipi ja poden sol·licitar subvencions per a la contractació de persones en situació d’atur en el marc d'aquest programa innovador, creat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya.

 

Les empreses que participin en el programa rebran una subvenció mensual de 1.166,67 € corresponent al salari mínim interprofessional d’una persona contractada, i per un màxim de 9 mesos. Es prioritzaran els contractes de llarga durada per a persones majors de 45 anys i per persones en situació d’atur de llarga durada. Les empreses i les persones participants rebran assessorament i acompanyament de l'equip tècnic del programa, en el procés de contractació i en el disseny del pla formatiu per a cada candidat.

 

Durant els sis anys de funcionament del programa, 200 persones de la comarca han trobat una feina estable i 150 empreses han rebut subvencions per a la contractació, gràcies al treball conjunt entre el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella.

 

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social en el marc del Programa SOC-30 Plus regulat per l'Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol.

 

 


  • 30 plus
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023