Segueixen obertes les inscripcions per a la propera Fira de Nadal

18 de novembre de 2022


Les empreses, entitats i col·lectius interessats en participar han de formalitzar la inscripció abans del 30 de novembreLa Fira de Nadal de 2022 tornarà a celebrar-se a l'entorn del nucli antic de Cubelles els dies 10 i 11 de desembre. Per això la regidoria de Turisme, Comerç i Fires ha obert les inscripcions per a empreses, entitats i col·lectius interessats en participar-hi abans del 30 de novembre.

 

La regidoria de Turisme, Comerç i Fires, que encapçala Trinitat Vicente, vol així donar el tret de sortida a mercadal que té la voluntat de fomentar el comerç local per dinamitzar les compres nadalenques i donar a conèixer les entitats de Cubelles. La Fira de Nadal està adreçada a comerciants locals, associacions, entitats, artesans acreditats que facin demostració d’oficis i instituts i escoles de Cubelles.

 

També es vol promocionar el consum responsable i de proximitat i potenciar els artesans acreditats que puguin fer demostració d’oficis antics que cal recuperar i potenciar, com el concepte de reciclatge, reutilització i reducció.

 

Les empreses i les entitats interessades a participar han de formalitzar la inscripció gratuïta abans del 30 de novembre a través d’una instància específica i declaració responsable conforme els participants compleixen amb tots els requisits legals i accepten les normes de participació, a la oficina de participació ciutadana (OPIC).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023