L’Ajuntament recupera la Fira de Nadal per ajudar al teixit comercial en la reactivació econòmica

16 de novembre de 2021


Les empreses, entitats i col·lectius interessats en participar han de formalitzar la inscripció abans del 30 de novembreLa Junta de Govern local ha aprovat les normes que regeixen la participació a la propera edició de la Fira de Nadal, que se celebrarà els dies 11 i 12 de desembre de 2021. El Govern municipal recupera així una de les fires tradicionals amb la voluntat d’ajudar al teixit comercial en la recuperació econòmica, després del cop que està representant la pandèmia sanitària de la COVID-19.

 

La Fira de Nadal està adreçada a comerciants locals, associacions, entitats, artesans acreditats que facin demostració d’oficis i instituts i escoles de Cubelles. La regidoria de Comerç i Fires, que encapçala Trinitat Vicente, impulsa la celebració d’aquests tipus de trobades per tal de fomentar el comerç local i les entitats de Cubelles per dinamitzar les compres d'articles relacionats amb el Nadal.

 

També es vol promocionar el consum responsable i de proximitat i potenciar els artesans acreditats que puguin fer demostració d’oficis antics que cal recuperar i potenciar, com el concepte de reciclatge, reutilització i reducció.

 

Les empreses i les entitats interessades a participar han de formalitzar la inscripció gratuïta abans del 30 de novembre a través d’una instància genèrica a l’OVAC Cubelles.


  • Fira de Nadal del 2014

Documentació adjunta

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023