L’Ajuntament enllesteix les feines de manteniment de la gespa del camp de futbol 7

1 d'octubre de 2021


La regidoria d’Esports ultima els treballs de reparació dels vidres de les pistes de pàdelL’Ajuntament de Cubelles ha finalitzat els treballs de manteniment de la gespa artificial del camp de futbol 7. Concretament, les feines han consistit en la revisió i neteja a fons de les juntes de fixació, a banda de procedir a la seva fixació mitjançant cola bicomponent de poliuretà i cinta tape en aquells punts més necessitats. Així mateix, s’han airejat les zones que suporten més pes estàtic (porteries, banquetes i punts de penal i de sacada) i s’ha aplicat una descompactació general amb l’objectiu de remoure el reomplert de la superfície i recuperar el seu volum.

 

Finalment, també s’han raspallat i redireccionat les fibres per tal de prevenir el seu desgast i degradació i aconseguir, així, habilitar les millors condicions de joc.

 

Tasques de manteniment a les pistes de pàdel

D’altra banda, la mateixa empresa especialitzada en instal·lacions esportives ActiSport està ultimant les feines de reparació dels vidres de les pistes de pàdel. Els treballs consisteixen en el seu desmuntatge i en la recol·locació de les tires de neoprè de suport a l’estructura per tal de reforçar la seva fixació.

 

Així mateix, la companyia ja ha culminat les tasques d’eliminació de la brutícia acumulada, el raspallat de fibres i la neteja de les superfícies, a més de procedir a la redistribució de càrrega de sorra de sílice i la seva descompactació. El regidor d’Esports, Narcís Pineda, ha valorat “positivament” l’actuació executada en unes instal·lacions, les de les pistes de pàdel, que foren inaugurades el 2012.        


  • Camp petit de futbol
  • Xarxa parapilotes padel

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023