Valoració positiva de la primera setmana dels tallers ‘El Foix en família’

15 de juliol de 2021


Les inscripcions s’obren amb una setmana d’antelació a la web cubelles.catL’Ajuntament de Cubelles ha fet una valoració positiva de la primera setmana de les activitats adreçades al públic infantil, dins del cicle El Foix en família. Es tracta d’un conjunt de tallers d’educació ambiental per donar a conèixer diferents aspectes de valor mediambiental als infants. Aquests tallers es realitzen cada dimarts i dijous de juliol i agost a diferents establiments a la vora del mar.

 

El primer taller va ser el de Caixes Niu, al restaurant Cal Tala, i estava impartit per l’empresa Descoberta, que té seu a Cubelles i gestiona les cases de colònies de Can Foix i Mas d’en Pedro, amb un àmplia experiència en accions d’educació ambiental.

 

El segon taller va estar adreçat a donar informació sobre el corriol camanegre i es va dur a terme a la guingueta El Bon Xorricar. Es va escollir aquest emplaçament vist que justament al davant hi ha un espai natural on fan nius aquestes aus i cal parar-hi molta atenció i cura. L’activitat la va oferir l’entitat de conservació GEPEC, fortament arrelada al territori i l’encarregada justament de cercar voluntaris i fer difusió de totes les acciones vinculades a aquesta au petitona i fràgil de les nostres platges.

 

El tercer taller ha sigut un Toca-toca de petits animalons, al restaurant La Trattoria del Mar. L’empresa que ho va desenvolupar es Edul·lis ubicada al territori i que ofereix tot un ventall d’accions adreçades, principalment, a un públic infantil i a les escoles.

 

La inscripció de les activitats s’obre una setmana abans de la data de realització i s’omplen molt ràpidament deixant sempre una llista d’espera per si hi ha anul·lacions. Cal estar pendent de l’obertura de termini per fer la inscripció vista la bona acollida que està tenint la iniciativa.


  • tallers El Foix en Família
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023