En marxa els serveis a les platges de Cubelles

23 de juny de 2021


El 15 de juny va començar el servei de socorrisme de l'empresa Servitur Salvament SL, nova adjudicatària per als tres propers estius



Les platges de Cubelles ja estan pràcticament a ple rendiment. Les dutxes estan plenament operatives i el 23 de juny entra en funcionament el servei de bany assistit per a persones amb mobilitat reduïda, que cal demanar al punt de socorrisme. La resta d'elements de fusta s'instal·laran passada la revetlla de Sant Joan, per evitar desperfectes per vandalisme, malgrat la prohibició d'accedir a les platges

 

De fet, el passat 15 de juny va arrencar l’empresa Servitur Salvament SL, que ha guanyat la licitació pels serveis de salvament i socorrisme per als propers tres estius, per un import de gairebé 140.000€ per temporada. Tot i que l'empresa està accelerant la instal·lació dels mòduls i punts de vigilància, enguany hi haurà elements a totes les platges.

 

A la platja Llarga, a més del mòdul de socorrisme, el servei es prestarà amb una cadira i un mòdul avançat de vigilància. A la platja de la Mota de Sant Pere estarà instal·lat el segon mòdul de socorrisme i salvament, i la vigilància es portarà a terme des d’un Víctor (cadira de fusta amb rampa) a la zona sud de la platja, un punt avançat de vigilància i una nova torre de socorrisme a la zona nord. Els dos Víctors restants estaran ubicats a les platges de Les Gavines i Les Salines. L’horari del servei, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, serà de dilluns a divendres de 10.00 a 18.00 h., i dissabtes i festius de 9.30 a 19.00 h. El personal de l’empresa també s’encarregarà de la gestió del servei del bany assistit amb cadira amfíbia per persones amb mobilitat reduïda, que es prestarà a la platja Llarga i a la de la Mota de Sant Pere. 

Més serveis a les platges

Passada la revetlla de Sant Joan, i per evitar possibles desperfectes, es desplegarà la majoria d'elements de fusta a les platges de Cubelles. Després d’un estiu 2020 marcat per les mesures preventives de la COVID-19, enguany es recupera la totalitat de passarel·les d’accés per a persona amb problemes de mobilitat i els lavabos químics. Pel que fa a rentapeus i dutxes, hi haurà 17 distribuïdes entre platja Llarga (6), la Mota de Sant Pere (8), Les Salines (2) i Les Gavines (1), si bé en aquestes només funcionarà un polsador per unitat per evitar la proximitat de les persones usuàries.

 

En quant a la neteja i el manteniment del litoral el seguiran fent les empreses Innovia Coptalia i Sealand, respectivament. En temporada alta, que abraça del 7 de juny fins a mitjans de setembre, es fa una neteja manual de totes les platges de forma diària, mentre que a les nits es realitza de forma mecànica. Durant la temporada baixa, que té lloc des de mitjans de setembre fins al 6 de juny, el servei consisteix en una neteja manual de totes les platges de divendres a dilluns.

 

Platges Cubelles 2021


  • Platges Cubelles 2021
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023