La desena edició dels premis de batxillerat es lliuraran el 22 de juny

18 de juny de 2021


L'acte tindrà lloc de forma telemàtica i es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Cubelles



La regidoria d'Ensenyament ja té a punt l'acte de lliurament dels premis als millors treballs de recerca de batxillerat que, enguany, arriba a la desena edició. El jurat qualificador està ultimant les darreres valoracions per escollir els tres guanyadors entre l'alumnat de l'INS Cubelles, que es donaran a conèixer el proper 22 de juny a les 18.00 h., en una gala presidida per l'alcaldessa de Cubelles i la regidora d'ensenyament, Rosa Fonoll i Ester Soler, respectivament. Tothom qui ho vulgui podrà seguir la presentació, que es farà de forma telemàtica per les mesures COVID-19, a través del canal Youtube.

 

Aquests guardons, creats per la regidoria d'Ensenyament l'any 2011, sota la direcció política de Xavier Baraza, pretenen despertar vocacions per a l’estudi i la investigació de l’alumnat, fomentar l’esperit de recerca, estimular la realització de treballs de qualitat i incentivar els centres educatius en la motivació dels estudiants a endinsar-se en el món de la investigació. Hi concorren els millors treballs de recerca de batxillerat de les àrees d'arts, humanitats, ciències socials, tecnologia i ciències.

 

El jurat d'aquest premi està format per la inspectora d'Educació als Serveis Territorials Barcelona Comarques, Noemí Leon Viaño, que el presidirà. L'acompanyen l'historiador local Joan Vidal, l'ex professora de l'escola Charlie Rivel Txús Hidalgo i l'arxivera municipal Núria Jané.


  • Premis batxillerat 2020
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023