L’Ajuntament subvenciona íntegrament la participació d’empreses locals al programa Accelera el creixement

28 d'abril de 2021


Fins a tres negocis poden beneficiar-se gratuïtament de la iniciativa promoguda per la la Diputació de Barcelona, PIMEC i Node GarrafLa regidoria d’Empresa i Emprenedoria subvenciona íntegrament la participació de fins a tres empreses locals en el programa Accelera el creixement, una iniciativa promoguda per la Diputació de BarcelonaPIMEC i NODE Garraf destinada a empreses determinades per incrementar la seva facturació i volum d’exportacions. Cubelles ha estat l’únic municipi de la comarca, i dels pocs de la demarcació de Barcelona, que al llarg dels darrers anys ha participat amb quatre empreses en aquest programa.  Fruit d’aquest d’èxit i experiència es posa en marxa la 10a edició.

 

Accelera el creixement és un programa d’acompanyament personalitzat a PIMEC durant 9 mesos, a càrrec d’experts en diferents àrees de gestió empresarial. S’elaborarà un pla de creixement i es donarà suport a la seva execució. Està adreçat a empreses amb tres treballadors/es o més, i que hagin estat creades abans del 31/12/2016. També cal que tinguin el centre de decisió a la demarcació de Barcelona i la voluntat d’invertir en el creixement de l’empresa. El programa està valorat en 5.500 euros amb el suport de PIMEC i la Diputació de Barcelona i l’empresa únicament en paga 500. En el cas de Cubelles però, aquest import és assumit íntegrament per la regidoria, de tal forma que serà totalment gratuït per a les empreses del municipi.

 

La regidoria d’Empresa i Emprenedoria obre el període d’inscripcions fins al 7 de juny del 2021 a totes aquelles empreses del municipi interessades en participar-hi i amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci. Tots els negocis interessats es poden adreçar personalment a la regidoria o contactar per correu-e a deconomica@cubelles.cat.

 

Accelera el creixement  és un programa impulsat per PIMEC i la Diputació de Barcelona que des de l’any 2012 ajuda al creixement de 50 pimes per any, a través d’un acompanyament personalitzat. Davant la situació actual de pandèmia, i ja que és un programa adaptat i personalitzat a les necessitats de cada empresa, s’ajudarà les pimes a transformar els seus negocis per aquesta nova realitat, revisant l’estratègia de l’empresa amb experts per definir un pla de creixement que es posarà en pràctica a través d’un pla d’acció. Aquest programa de suport ajuda en aspectes com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització, i/o l’organització empresarial.

 


  • Accelera el creixement
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023