Comença la campanya de vacunació de la COVID-19 entre la població de Cubelles

19 de febrer de 2021


Després dels usuaris de les dues residències de gent gran, el primer segment de la ciutadania a vaccinar són els grans dependentsL’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Cubelles i Cunit ha endegat la campanya de vacunació entre el global de la població de la vila. Un cop completada la immunització dels usuaris i professionals de les dues residències de gent gran així com els membres d’alguns serveis essencials, els sanitaris del CAP han començat a vacunar de la COVID-19 les veïnes i veïns amb la consideració de grans dependents. Des del centre mèdic es truca les persones assignades per citar-les al mateix ambulatori mentre que, per a aquells que no poden desplaçar-s’hi, s’habilitatarà un circuit d’assistència domiciliària a càrrec de l’equip sanitari. Amb tot, des de Salut es prega prioritzar els desplaçaments concertats al CAP sempre que es pugui.

 

Per tal d’evitar possibles fraus i enganys, des de l’ABS de Cubelles es recorda que les vacunes són gratuïtes i que és el seu personal mèdic i d’infermeria degudament identificat qui truca directament als usuaris per concertar la cita i evitar, així, possibles riscos.

 

Des de l’Ajuntament de Cubelles s’ha volgut agrair a tot el personal del CAP la seva professionalitat i dedicació en la posada en marxa de la vacunació, així com l'extraordinària tasca desenvolupada en el seu dia a dia.  


  • Moment de la vacunació a una usuària de la residència
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023