L'Ajuntament presenta públicament l'avantprojecte d'urbanització de la plaça del passeig Vilanova

12 de febrer de 2021


El govern municipal es compromet a estudiar les propostes plantejades pel veïnat de la zonaLa regidoria d’Espai públic ha donat a conèixer públicament l’avantprojecte d’habilitació de la plaça ubicada al capdamunt del passeig Vilanova, coneguda popularment com la plaça del Condis. Davant d’una desena de representants del veïnat directament confrontat al terreny, el regidor de l’àrea, Josep Maria Hugué, juntament amb l’alcaldessa de la vila, Rosa Fonoll; el cap de Serveis Tècnics municipal, Toni Guillamon, i l’arquitecte encarregat de l’estudi, Xavier Oller, han presentat aquest dijous dia 11 de febrer a la tarda la primera versió del document, molt centrat en la salvació del desnivell que presenta actualment la pastilla urbanística.

 

Oller, soci del despatx Hocub arquitectes, ubicat justament a tocar de la parcel·la, ha incidit en les solucions tècniques adoptades per millorar l’accessibilitat, la mobilitat i l’aprofitament d’aigües pluvials, justament les principals preocupacions dels assistents. Tant el regidor d’Espai públic, Josep Maria Hugué, com l’alcaldessa de la vila, Rosa Fonoll, s’han compromès a estudiar les apreciacions del veïnat i reflectir-les al projecte final, que podria estar executat dins del present exercici.           

 

La plaça es troba ubicada a la confluència del passeig Vilanova amb els carrers Josep Mestres, Montcalvari, Castellers, Eduard Toldrà i la rambla de Pau Casals.


  • La presentació va ser seguida per una desena de veïns
  • Moment de la presentació
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023