La biblioteca Mn. Joan Avinyó trasllada prop de 3.000 llibres a la Diputació per a la seva catalogació

5 de febrer de 2021


Les obres del nou edifici, situat al sector Bardají, encaren la recta final i podrien estar enllestides abans de finalitzar l’anyLa biblioteca Mossèn Joan Avinyó ha completat el trasllat de prop de 3.000 volums que s’han portar a la Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona. L'ens supramunicipal, al seu torn, seleccionarà els que siguin adequats per formar part de la nova biblioteca, substituirà aquells que estiguin en mal estat i els catalogarà perquè formin part del fons bibliogràfic del nou edifici, que es preveu entri en funcionament a finals de 2021.

 

Les feines es van executar l’1 i 2 de febrer culminant així la tasca del personal de la biblioteca, que ja portava unes setmanes revisant els prop de 20.000 volums existents i encaixant aquells que compleixen amb els requisits de la xarxa de centres de la Diputació. Dels 3.000 seleccionats, en destaquen la col·lecció local i el nou fons Vicente Segrelles que es vol obrir en el nou edifici, dedicat a l’il·lustrador cubellenc autor, entre d’altres, del mític personatge de còmic El Mercenario.

 

La regidora de Cultura, Esther Soler, ha explicat que “hem signat un conveni amb la Diputació que ens facilitarà un fons de llibres perquè les persones que venen a la nostra biblioteca puguin seguir gaudint de la lectura”.

 


  • Biblioteca COVID19
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023