Cubelles engrandeix el seu patrimoni amb l’adquisició de dos habitatges històrics del nucli antic

29 de desembre de 2020


Els dos habitatges, ubicats a la plaça de Jaume Balmes i el carrer de Narcís Bardají, es destinaran a usos socialsL’Ajuntament de Cubelles ha incrementat el patrimoni municipal amb la compra de dues propietats ubicades al nucli antic de la vila. L’adquisició de les finques, situades a les confluències de la plaça de Jaume Balmes amb el carrer de Colom i del passeig de Narcís Bardají amb l’avinguda de Catalunya, s’ha formalitzat el dimarts dia 29 de desembre per un import total de 80.000 euros cadascuna (160.000 euros en total), restant l’Ajuntament exempt de satisfer l’Impost de Transmissions Oneroses (TPO).    

 

En tots dos casos, les finques es troben adossades a equipaments municipals i la intenció del consistori és que es destinin a usos socials, encara per concretar, com serveis per a la gent gran o alfabetització digital. En el cas de la propietat situada entre el carrer de Colom i la plaça de Jaume Balmes, la dimensió total de l’habitatge, que es troba paret amb paret amb el Casal de Cultura, és de 165 metres quadrats, mentre que la casa del passeig de Narcís Bardají i l’avinguda de Catalunya, recolzada sobre el Centre Social Joan Roig i Piera i el departament de Serveis socials, la seva superfície abraça 120 metres quadrats.

 

Des de l’Ajuntament de Cubelles s’ha volgut agrair la predisposició i consideració dels propietaris d’ambdós immobles per haver prioritzat en tot moment la proposta del consistori i que hagin contribuït, així, a acréixer el patrimoni municipal de la vila.  


  • Vista de l'immoble per l'avinguda de Catalunya
  • Cantonada de l'immoble del passeig de Narcís Bardají amb l'avinguda de Catalunya
  • Façana de l'habitatge pel carrer de Colom
  • Façana de l'habitatge de la plaça de Jaume Balmes
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023