Tretze persones de Cubelles obtenen el certificat de Coneixement de la societat i la cultura catalana

10 de desembre de 2020


El curs, organitzat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Garraf, també ha guardonat quatre persones d'Olivella



El Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Garraf ha organitzat novament el Curs de coneixements de la societat i la cultura catalana amb la finalitat de promoure l'autonomia personal de les persones estrangeres i catalanes retornades, i per fomentar la igualtat d'oportunitats entre la ciutadania. Entre l'alumnat que enguany han obtingut el certificat hi ha tretze persones de Cubelles i quatre d'Olivella de diferents nacionalitats com Colòmbia, Argentina, Xile, Veneçuela, Senegal, Hondures, Perú, Marroc i Albània.

 

El curs, de 15 hores en línia, ha permès facilitar la unió entre persones de diferents municipis de la comarca. Malgrat no s'ha pogut realitzar la visita guiada com cada any, les persones participants han pogut mostrar imatges dels seus municipis de residència. El contingut del curs permet a les persones assistents conèixer quins són els seus drets i deures com a ciutadanes, així com altres aspectes relacionats amb l'habitatge, la salut, l’ensenyament i els serveis socials, entre d'altres. La formació també inclou aspectes bàsics del territori i la ciutadania com la geografia, la història, la cultura, el sistema polític i administratiu.

 

 

El Consell Comarcal del Garraf ofereix el Servei de Primera Acollida de forma descentralitzada amb atenció presencial a Vilanova i la GeltrúOlivella i a Cubelles els dijous de 9 a 14 h. al Centre Social Joan Roig i Piera.


  • Curs servei acollida CCGarraf

Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023