Oberta la convocatòria de prestacions per al pagament del lloguer

22 de gener de 2019


El termini de la convocatòria finalitza l’1 de març i es pot tramitar des de l’OPICFins el proper 1 de març, es poden sol·licitar les prestacions per al pagament del lloguer, a l’Oficina Comarcal d’Habitatge i a les Oficines d’Atenció Ciutadana de Cubelles (OPIC), Sant Pere de Ribes i Olivella. Aquestes prestacions són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.

 

Poden accedir a aquestes prestacions les persones que ja en van ser beneficiàries durant l’any 2018, i persones titulars de contractes de lloguer celebrats a partir de l’1 de novembre de 2018, obtinguts a través de les borses de mediació per al lloguer social, o gestionats per entitats sense ànim de lucre, administracions o entitats públiques, excepte l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. També hi poden accedir les persones beneficiàries de les prestacions econòmiques d’especial urgència, adreçades a persones que han perdut l’habitatge a conseqüència d’un procés de desnonament o d’execució hipotecària, així com les persones beneficiàries de les prestacions complementàries.

 

Aquesta prestació és incompatible amb les prestacions econòmiques d’especial urgència per als mateixos mesos, amb el manteniment del dret a la percepció de la Renda Bàsica d’Emancipació per les mateixes mensualitats de l’any i amb altres ajuts o prestacions provinents d'altres administracions públiques que tinguin la mateixa finalitat.

 

Per més informació es posa a disposició l’Oficina Comarcal d’Habitatge, ubicada a la Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú en el següent horari: dilluns, dimarts i dijous de 10:00 h a 13:00 h i dijous a la tarda de 16:30 h a 18:30 h.

 

Així mateix, també es pot demanar atenció presencial a l’OPIC els dilluns i dimecres, de 10 a 13 h.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023