Notícies

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Presentació centre logístic

  Presentat el projecte de transformació dels terrenys de la Tèrmica en un centre logístic que podria oferir 300 llocs de treball directes

  1 d'agost de 2023

  L’estudi d’arquitectura OUA va presentar el projecte de transformació dels terrenys de l’antiga Central Tèrmica en una plataforma logística, encarregat per Promocisa. Aquesta empresa de capital andorrà va arribar a un acord per adquirir els terrenys amb Endesa ara fa poc més d’un any. El projecte té un pressupost d’execució de prop de 100 milions d’euros i una estimació de creació de 300 llocs de treball directes.

 • ACOL_1.jpeg

  L’Ajuntament incorporarà dues persones migrades per contribuir a la seva inserció sociolaboral

  25 de juliol de 2023

  El regidor de Recursos Humans i Ocupació, Narcís Pineda i Oliva, ha signat un precontracte amb dues persones migrades en situació administrativa irregular que compleixen els requisits per obtenir una autorització de residència temporal i contribuir d’aquesta manera a la seva inserció sociolaboral.

 • programa festa jove.jpg

  La XIV Festa Jove arrenca aquest dijous

  11 de juliol de 2023

  Cubelles es prepara per a una nova edició de la Festa Jove. El nou edifici de l'Espai Jove acollirà gran part de la vintena de propostes organitzades.
   
  Concerts, sessions de DJ, battledance (batalles de ball) una sessió de música tardeo i torneigs de bàsquet i voleibol platja, són algunes de les activitats principals d’aquesta edició.

 • Pacte de govern_1.jpeg

  UC-11, PSC i CECP presenten un pacte de govern per al mandat 2023-2027

  14 de juny de 2023

  Rosa Fonoll (UC-11), Renata Bedós (PSC) i Narcís Pineda (CECP) han presentat avui un pacte de govern per al mandat 2023-2027. L'acord contempla que les tres formacions investiran el proper dissabte, 17 de juny, a Rosa Fonoll com a Alcaldessa del municipi per als propers 4 anys.

 • image.png

  Noves restriccions per afrontar la situació de sequera excepcional

  29 de maig de 2023

  La Llei de mesures extraordinàries per fer front a la sequera, que va entrar en vigor el dimarts 23 de maig de 2023, té l’objectiu de protegir la disponibilitat de les fonts de subministrament de les xarxes d’abastament d’aigua potable a la població i evitar la interrupció del subministrament domiciliari d’aigua.

 • eleccions 28M Cubelles (11).jpg

  UC11 guanya les eleccions amb el 27,44% dels vots, tot i perdre un regidor

  28 de maig de 2023

  UC11 ha tornat a guanyar les eleccions municipals a Cubelles, tot i perdre un regidor respecte al 2019 quedant-se amb 5 electes. La formació de Rosa Fonoll ha sumat 1.698 vots (1.587 el 2019) per un total del 27,44% dels sufragis emesos (24,25%). Els comicis a Cubelles han estat marcats per la baixa participació (50,20%), gairebé 9 punts menys que ara fa quatre anys.

 • Violació de segureta

  Comunicació de la violació de seguretat per ciberatac-ransomwere

  24 d'abril de 2023

  Benvolguts / Benvolgudes,
   
  L’Ajuntament de Cubelles us comunica que, en data 21 d’abril de 2023, els sistemes d’informació municipal van patir un ciberatac de tipus Ransomware, però aquest no va afectar ni el web municipal ni la seu electrònica. Una vegada detectat, es va denunciar als Mossos d’Esquadra, es va comunicar a l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i al Centre de Resposta a Incidents del Centre Criptològic Nacional (CCN-CERT) i es va notificar la violació de seguretat...

 • Incidència informàtica

  L'Ajuntament denuncia als Mossos d'Esquadra un ciberatac

  24 d'abril de 2023

  L’Ajuntament de Cubelles ha patit un ciberatac que actualment impedeix l’accés al sistema informàtic.
   
  Tot i que encara s'està avaluant l’abast de l’atac, que ja s’ha comunicat als organismes corresponents i s’ha denunciat als Mossos d’Esquadra i a l’Agència de Ciberseguretat, ja s'han començat a recuperar serveis d'atenció ciutadana.

 • Primera pedra HPO_5.JPG

  Col·locada la primera pedra de Cubelles: 124 pisos de lloguer social

  25 de març de 2023

  La promoció pública d’habitatge a Cubelles comença a prendre forma. Aquest dissabte, 25 de març, ha tingut lloc l’acte de col·locació de la primera pedra dels 124 pisos que es construiran al solar situat a l’avinguda Onze de Setembre, entre els carrers del Clot del Bassó i Rovira i Virgili.

 • Deixalleria mòbil

  Entra en funcionament la deixalleria mòbil a Cubelles

  22 de març de 2023

  Cubelles disposarà a partir del 24 de març d’un servei de deixalleria mòbil tots els divendres, entre les 8.00 i les 13.00 hores, a la plaça del mercat. És el nou servei que la mancomunitat Penedès-Garraf, que fa la gestió de residus al municipi, i l’Ajuntament de Cubelles activen per tal de seguir incentivant el reciclatge a la vila.

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023