2019 Carnaval

TEMES: Festes i tradicions

PROGRAMA D’ACTES

 

 

DIVENDRES, 1 DE MARÇ

 A les 17.30 h., a la carpa de la plaça del Mercat, festa infantil amb Landry El Rumbero.

 

DISSABTE, 2 DE MARÇ

 

A les 19.00 h., inici de la cercavila del carnaval per: rambla de Pau Casals, passeig Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

 

A les 22.30 h., a la carpa de la plaça del  Mercat, ball amb el grup de versions La Masovera Barbuda i, a continuació, DJ Sendo. Servei de bar i entrepans.

 

DIUMENGE, 3 DE MARÇ

 

A partir de les 11.00 h., sortida de les comparses infantils des de la pl. de la Fita amb la xaranga Llenya al Bombo i la xaranga Rapitenca. A les 13.00 h., a la pl. de la Vila, batalla de caramels.

 

DILLUNS, 4 DE MARÇ

 

A les 16.00 h., a la plaça de la Creu, concentració i, a les 16.30 h., inici de la Rua Infantil pel carrer de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. Piular i c. Nou fins a la plaça del Mercat.

 

A continuació, a la carpa de la pl. del Mercat, festa de disfresses amb Disco Pinky Trio i xocolatada per a tots els nens i nenes.

 

DIMARTS, 5 DE MARÇ

 

A les 11:00 h., a la carpa de la pl. del Mercat, tallers de maquillatge, jocs gegants infantils i inflables.

 

DIMECRES, 6 DE MARÇ

 

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, concentració per l’Enterrament de S.M. Carnestoltes. Recorregut: sortida de la plaça de la Vila, pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Sant Antoni, pg. Vilanova, c. de Gallifa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat, on hi haurà la tradicional sardinada popular.


  • Mes de celebració: Març
Centra els elements al mapa

  • Cartell Carnaval 2019

Documentació adjunta

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023