Actualitat

Les notícies publicades fa més de tres mesos es poden consultar a l'apartat hemeroteca.

 • Pressupostos Participatius resultat 1

  Escollits els deu projectes que es finançaran amb els pressupostos participatius 2020 i 2021

  27 de novembre de 2020

  L'Ajuntament de Cubelles, a través del canal municipal de YouTube, ha donat a conèixer les propostes guanyadores del resultat de les votacions al projecte de pressupostos participatius 2020-2021. En total son deu iniciatives, repartides en cinc per a cada edició, que aconseguiran exhaurir els 300.000 euros totals destinats als pressupostos municipals dels exercicis 2020 i 2021.
   
  Un total de 1.088 persones han participat en aquesta doble edició emetent 3.264 vots a les 24 proposades.

 • Casal d'Avis municipal

  Els tallers del casal d'avis es realitzaran de forma virtual

  16 de novembre de 2020

  El proper 17 de novembre arrenquen les activitats dirigides a la Gent Gran que seran gratuïtes i es faran de forma totalment telemàtica, per tal de protegir a les persones d'aquest col·lectiu, un dels més vulnerables davant la situació de pandèmia sanitària per la COVID-19.

 • DUDI 2020

  La commemoració del Dia Universal dels Drets dels Infants es viurà a la xarxa

  12 de novembre de 2020

  L'edició 2020 del Dia Universal dels Drets dels Infants es viurà en línia a causa de les restriccions a les que obliga la COVID-19. Malgrat això, es manté un programa d'actes adreçat als més menuts que podran seguir des del canal municipal de YouTube. Tallers de manualitats, animació infantil i l'hora del conte faran gaudir la infància de Cubelles en el dia que es commemoren els seus drets.

 • Un altre dels grafits

  Nova edició del taller d'art urbà per la pau a l'institut Cubelles

  9 de novembre de 2020

  L'alumnat de secundària de l'institut Cubelles gaudirà de la sisena edició del programa Cubelles per la Pau, en el que s'hi inclou el taller d'art urbà per la pau. Es tracta d'una iniciativa subvencionada per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb la regidoria de Cooperació que apropa els joves a la il·lustració a l'espai públic amb una temàtica que treballa la memòria històrica i els drets humans. Enguany, es farà la pintada d'un mur amb el lema Els valors de la pau, el...

 • OPIC

  L’Ajuntament contracta una conserge informadora per donar suport a l'OPIC, Benestar social i les escoles

  9 de novembre de 2020

  La plantilla municipal de conserges ha augmentat amb una nova contractació fruit del conveni entre l’Ajuntament i el Consell Comarcal del Garraf per desenvolupar la línia extraordinària del programa Treball i Formació del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). Aquesta subvenció del SOC ha estat creada per implantar mesures urgents complementàries en matèria d’ajuts de caràcter social, contractació i mobilitat per fer front a la COVID-19.

 • fanal nit

  Aprovat el projecte de canvi de 630 lluminàries a la via pública per tecnologia LED

  9 de novembre de 2020

  La Junta de Govern Local (JGL) ha aprovat el projecte de substitució de 630 punts de llum a la via pública per noves lluminàries amb tecnologia LED que suposaran un estalvi del 81,13% del consum energètic, a més d'un considerable descens de l'impacte ambiental.L'estalvi econòmic es xifra en 55.712,31 euros anuals del total de 397.513,15 euros actuals de despesa anual en subministraments elèctrics d'enllumenat públic. L'actuació, que està subvencionada amb fons europeus FEDER, suposarà...

 • Façana de l'Ajuntament

  Iniciat el procés d’execució de la sentència judicial que ordena el cessament per activitat no permesa de la gossera      

  6 de novembre de 2020


   
  L’Ajuntament de Cubelles, Mossos d’Esquadra, Agents rurals, Policia local i el Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil han iniciat aquest divendres dia 6 a el procés d’execució de la sentència judicial que ordena el cessament de l’activitat de la gossera per no disposar de la llicència pertinent. En primera instància, els responsables del recinte no han permès la seva entrada als representants, de manera que ara caldrà procedir al seu acompliment en...

 • CAP respon

  El departament de Salut ofereix informació sobre com contactar amb el CAP i altres serveis sanitaris

  5 de novembre de 2020

  El departament de Salut ha informat dels canals per contactar amb el Centre d’Atenció Primària de Cubelles i altres serveis sanitaris, especialment en aquesta segona onada de mesures preventives per aturar l’expansió de la COVID-19.

 • Biblioteca municipal

  La biblioteca municipal adapta els serveis i els horaris a les noves mesures de prevenció

  2 de novembre de 2020

  La biblioteca municipal Mossèn Joan Avinyó adapta els seus horaris i serveis a les noves mesures implementades per frenar la progressió de la COVID-19 aprovades per la Generalitat a la resolució SLT/2700/2020, de 29 d'octubre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 • Arxiu municipal Veu de Catalunya

  L'Arxiu municipal rep la donació de la col·lecció completa de 'La Veu de Santa Maria' per a la seva digitalització

  30 d'octubre de 2020

  L'Arxiu municipal ha rebut una nova donació de material per incrementar el seu fons bibliogràfic. En aquesta ocasió es tracta de la cessió de la col·lecció completa de La Veu de Santa Maria per a la seva digitalització, a més de l'arbre genealògic de mossèn Jordi Fort Gaudí.  Del conjunt bibliogràfic digitalitzat per a la consulta i estudi s'inclouen les 26 revistes de La Veu de Santa Maria (1959-1964) en bon estat de conservació i que properament també podran consultar-se en línia...

RSS 2.0

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
 • Plaça de la Vila, 1
 • 08880 Cubelles
 • Fax 938951023