Serveis


Servei d'Orientació Laboral (SOLCUB)
Formació SOLCUB
El SOLCUB ofereix formació a persones en situació d’atur, a treballadors i a autònoms amb la finalitat d’adaptar els seus perfils professionals a les noves demandes del mercat de treball i ajudar a aconseguir una major competitivitat.
Servei d'Orientació Laboral de Cubelles (SOLCUB)
Ofertes de treball
El SOLCUB gestiona ofertes de treball a través de la Xarxa XALOC (xarxa de serveis locals d’ocupació dels municipis de la província de Barcelona).
Emprenedoria
Orientació laboral
El servei d’orientació laboral es realitza als usuaris/àries que ho sol·liciten i a aquelles persones que la tècnica considera necessari per a la seva inserció laboral.
Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC)
Punt d’Autoservei del Servei d'Ocupació de Catalunya (PAS)
La implantació del Punts d’Autoservei (PAS) en les dependències municipals, permet que els ciutadans puguin accedir a algunes de les informacions i tràmits que es duen a terme en les  oficines de Treball sense la necessitat de desplaçar-se a aquestes....
Centre Social Joan Roig i Piera

Turisme
Trenet turístic


Plaça de la Vila: De dilluns a divendres, només tardes: 18, 19, 20 i 21 h. (Divendres 22:00h.). Dissabtes, diumenges i festes: 11, 12, 13 h. - 18, 19, 20, 21 i 22h .Passeig de la Mar Mediterrània: De dilluns a divendres, només tardes: 18:08,...

Logotip CC Ajuntament de Cubelles
  • Plaça de la Vila, 1
  • 08880 Cubelles
  • Fax 938951023